Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Sprecyzuj co masz na myśli pisząc z tylu mam lampy led, czy wymienione są całe lampy czy tylko zarowki czy może chodzi o to ze masz ledowe podświetlenie tablicy? Jeżeli tablica to czy wystawione tylko zarowki czy zmienione razem z oprawia na panel ledowy. Wyglada mi to na to ze ktoś wstawił zwykle żarówki ledowe bez can busa i dlatego wywala błąd, co do przednich postojowek to jestem pewien, tył musisz sprecyzować. Żeby pozbyć się błędów musisz wstawić albo zwykle zarowki albo ledy z Can Busem
Opublikowano
Z tyłu mam takie lampy http://allegro.pl/lampy-diodowe-led-bmw-e46-98-01r-sedan-clear-r-w-i3937369505.html?utm_source=archiwum_allegro&utm_medium=Offers&utm_campaign=Product&utm_term=Motoryzacja-3_Cz%C4%99%C5%9Bci+samochodowe-620_O%C5%9Bwietlenie-623_Lampy+tylne-4137 nie wiem czy przy podłączaniu ktoś coś pomieszał czy te zmienione lampy mogą mieć wpływ na ten błąd. ? W tablicy mam tylko wymienione żarówki na LED. A co do LED CAN BUS sądzisz że wystarczy wymienić i będą świecić postoje a nie kierunkowskazy ? pozdrawiam :)
Opublikowano
Lampy niestety nie ori i błędy spalonej żarówki a dlaczego ? Bo led .A dokładniej led pobiera znacznie mniej prądu niż normalna ..Stąd ten błąd ale ale czy z przodu zmieniałeś też zarówki ? bo widziałem że bład na kompie ci wywala na przód i tył
Opublikowano
Przód zrobiony został tylko jeden błąd. A te tylne lampy led zauważyłem że nie świecą już wszystkie i mam pytanie czy idzie to jakoś naprawić czy już przy tych lampach jest nie naprawialne ?
Opublikowano

A w E46 były w ogóle oryginalne ledy? Osobiście się nie spotkałem więc wszyscy raczej jeżdżą z zamiennikami.

Co do naprawy to pytanie czy nie świecą Ci poszczególne diody czy już w ogóle lampy padły? Diody pewnie idzie wylutowac i zastąpić nowymi, tylko pewnie będzie to żmudna robota. Musiał byś wyjąć lampę i zobaczyć jak się mozna za nią zabrać, czy wiele jest zabawy żeby sie dostać do diod

Opublikowano

ostatnie lata produkcji mialy ledy fabrycznie ale coupe/cabrio

Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano
Po jednej stronie nie świeci 4 a z drugiej 3. Jak będę miał chwile to zdemontuje ale wątpię żeby mi się chciało :) a nie chce zakładać z powrotem seryjnych przed liftem bo osobiście mi się nie podobają ;) a te po lifcie pasują bo może bym je zakupił i spokój :wink: