Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Zastanawiam sie nad kupnem felg styling 132, sa to felgi od X5, 9x19 ET48 przód i 10x19 ET45 tył. Mam sedana z oryginalnym zawieszeniem M-techinc. Teraz pytanie czy to wejdzie? Widzialem zdjecia gdzie ludzie maja zalozone te felgi do e46 lecz nie wiem czy przy takim zawieszeniu trzeba rolowac nadkola i czy nie bedzie za miekko i przy kazdej dziurze bedzie tarlo? Chcialbym zeby byl taki model ale 18'' niestety nie ma :| a fele mi sie strasznie podobaja a nie chce wywalic kasy w bloto.
Opublikowano
Witam. Zastanawiam sie nad kupnem felg styling 132, sa to felgi od X5, 9x19 ET48 przód i 10x19 ET45 tył. Mam sedana z oryginalnym zawieszeniem M-techinc. Teraz pytanie czy to wejdzie? Widzialem zdjecia gdzie ludzie maja zalozone te felgi do e46 lecz nie wiem czy przy takim zawieszeniu trzeba rolowac nadkola i czy nie bedzie za miekko i przy kazdej dziurze bedzie tarlo? Chcialbym zeby byl taki model ale 18'' niestety nie ma :| a fele mi sie strasznie podobaja a nie chce wywalic kasy w bloto.

Wejdzie z oponami 225/35R19 i 255/30R19, przod bedzie potrzebowal dystansow - 15mm, tyl nie.

Przycierac beda tylko przy mocniej zaladowanym aucie.

Zwroc tylko uwage na jedna rzecz, jak ciezkie sa te felgi (to felgi z X5 o duzej nosnosci) i jak to wplynie na osiagi.

Opublikowano
Wlasnie tez nad tym myslalem bo mam tylko 150km ale wizualnie strasznie mi sie podoba i jednak chyba sie na nie skusze. Na drzwiach jest naklejka i tez zalecaja na tyl 255 tylko ze przy 18''. Mysle ze jednak kupie na lato najwyze pojezdze sezon a potem sie zobaczy ;) dzieki za info ;)