Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie pomóżcie coś bo mecze się już 3 dni i nic z tego nie ma,

mam taki błąd po podłaczeniu pod komputer CED4 CAN-BUS przewód transmisji danych z sterownika silnika

- brak przesłania

Auto nie odpala :(

czy mogł bym prosić jakiś schemat czy coś gdzie idą kable od sterownika silnia do środka samochodu?

• 1 rok później...
Opublikowano
mam taki sam blad ale auto odpala. co prawda nie od razu itrzeba troche pokrecic rozrusznikiem. czy udalo ci sie to naprawic? co bylo przyczyna? mam e60 520d 2006
Opublikowano

Męczyłem sie kiedy w e91 2 tyg, nie chciała nawet otwierać wtryskiwaczy . Okazał sie uszkodzony komputer .

Ktoś przed sprzedażą chciał Zabrać sobie akumulator , wstawił jakis badziew i sterownim silnika poszedł .

Opublikowano

ok,

dzieki u mnie nie jest jeszcze tak zle. auto odala ale dlugo kreci. bez wzgledu na temperature powietrza. poszukalem trocha na forach zagranicznych i pisza o wymianie blekitnego przekaznika w ecu. mam juz zamowiony i zobacze czy to pomoze. jak kupilem auto wszystko bylo git. potem kupilem nowa beterie bo stara padlo. po kilku miesiacach zaczely sie problemy z odpalaniem. baterie kodowalem w inpa i ncs bo dalem wieksza.