Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wiatam kolegów,rzucam tutaj temat bo po paru próbach z kolegami z forum za pomocą Teamv.. nie rozumiem dlaczego zmienione funkcje np. w LCM,GM3 fizycznie nie działają. Po ponownym zczytywaniu modułów w pliku TRC są zmienione funkcje ale nie działają w realu. Próby dotyczą zmiany z xenona na haogeny w dojściu do garażu,funkcja wyłaczenia gongu i kontrolek po zostawieniu włączonych świateł i wyjęciu kluczyka(tego teraz nie moge cofnąć czyli działa i nie mam postojówek bez kluczyka :mrgreen: )W GM3 pikanie przy zamykaniu wraz z kierunkami i wiele innych. Jedyna funkcja która się zakodowała to właśnie Tagfahrlicht_Ece - światła na stałe ale przy próbie wyłączenia tej funkcji pustym MAN-em,czy profilem standard ona działa i co ciekawe nie moge włączyć postojówek jeżeli nie mam kluczyka w poz.1 :roll: . Po kombinacjach z pikaniem i mruganiem przy zamykaniu teraz ani pika,ani mruga(wcześniej mrugało chociaż).Pliki daten w NCS-ie mam dobre(świerze),myślałem kabel może,ale gość powiedział żebym INpe wymienił na starszą w mojej wirtualnej maszynie bo e39 czasem tak mają i pytanie brzmi :CO jest nie tak???,wytężcie swoje mózgi dla mnie do maximum,oczywiście to prośba. :cool2: POzdr Dani