Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałem sie z wami podzielic z wielka niespodzianką jaka spotkała mnie na krótkim wypadzie do Zakopanego,mianowicie po przyjezdzie na miejsce(wczesniej rezerwowalismy miejsca w hotelu GRAND STAMARY)zauważylismy na parkingu cztery sztuki całkowicie nowych modeli BMW 3GT ,525,428,oraz "wisienke na torcie"najnowszy model X5 3.0D w m-pak(jak wszystkie zresztą)na pełnym LED i ogólnie wyposażeniem bardzo zacnym oczywiscie X-DRIVE,po krótkiej rozmowie z przedstawicielem jak sie okazało głównego importera okazało sie że samochody dla gości hotelu są za darmo do użytku od godz 9.00 do 19.00,jedynym kosztem jest paliwo które wyjezdzimy(auta trzeba było oddac z pełnym bakiem.Więc zarezerwowalismy po dwa modele na jeden dzień od soboty do niedzieli przetestowaliśmy wszystkie dostepne modele i moim zdaniem król jest jeden x5(cena katalogowa tego konkretnego modelu oscylowała brutto koło 420tyś)Przygoda była fascynyjąca,dziewczyny troszeczkę się nudziły :norty: ale za to nasze wątroby w stanie nie naruszonym :D Pozdrawiam i w tajemnicy zdradze że następny taki Event w lecie w Kołobrzegu i Spopocie,wtedy do dyspozycji maja byc Z4 :8) Tutaj podrzucam link do strony "zimowej http://www.zimazbmw.pl/

(*pozdrawiam*)
Opublikowano
powiem Tobie że środek obłędny posiadał min ceramiczne dodatki które robiły kolosalne wrażenie,dodatkowo było ambientowe oświetlenie które można było zmieniac na dowolny kolor(chyba 5/6 do wyboru)listwy aluminiowe chyba :? wyglądały jak łuska....z zewnątrz też osobiscie bardzo mi się podobał,niestety 420 tyś wszystko zmienia :cry:
(*pozdrawiam*)