Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Czytałem dużo i reprogu DDE pod nową przepływkę , mam nową przepływkę , ale ekonomizer dochodzi do max 17l na 4 , a prędkość max to około 200km/h wrzucam screeny z impy , czy ktoś może mi powiedzieć jaki numer softu mam wpisać w Disie żeby wszystko było jak należy , auto z 99 roku ale program z 98

Tyle co do przepłwyki , ale pojawiły się błędy , co wykasuje to pojawia się błąd glow device , czy ktoś wie od czego ten błąd ?

I po raz pierwszy pokazał się błąd początku wtrysku co mnie zmartwiło bo jak wiadomo świadczy to o pompie , ale pompa była robiona jakieś 40tkm temu w autoryzowanym serwisie bosch , błąd pojawił się jak się domyślam wczoraj wnioskując po obrotach jak wracałem do domu na 5 biegu przy około 200 na godzinę , i podkreślam że pojawił się po raz pierwszy i auto jeździ dalej normalnie , błąd po wykasowaniu się nie pojawił ponownie , kąt oczekiwany i zmierzony w inpie jest równy bądź różny o jakieś 0,3 , czy pora powoli się żegnać z moją bunią i szukać następnej żeby uniknąć ponownej awarii pompy ?

Następny błąd był w błędach cień , o nieosiągnięciu ciśnienia doładowania , również pierwszy raz go widzę a dość często bawię się komputerem w samochodzie , turbo również po wymianie na nowe , nie regenerowane

Co powiedzie na temat tych błędów i przepływki ?

screeny https://plus.google.com/photos/110579895846268320685/albums/5975788813589917713?sort=1

Opublikowano
rozpisałeś się a wystarczyło poszukać bo nie raz na forum te błędy się pojawiały.Poszukaj tabeli z numerami pod twoją przepływkę i wybierz najnowszy ale to też znajdziesz.