Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Dziś kumpel podłączył mnie pod swój komputer i wyskoczyły takie cuda

http://i.imgur.com/3i7CVFe.jpg?1

Gdyby ktoś był tak miły i mógł powiedzieć co to, byłbym wdzięczny

Opublikowano

Pokaż błędy a nie symptomy.

Nic poważnego, pomijając ostatnie błędy od DSC. Rozumiem, że trakcja Ci nie działa? Jesli działa to wygląda na chwilowy problem z napięciem akumulatora, wykasuj te błedy i pojeździj chwilę, później podłacz kompa ponownie i zobacz co zostało.

Po za tym, masz coś nie tak z czujnikiem wstrząsu od alarmu, pewnie walnięty.

Mata zajętości pasażera też jest uwalona, możesz zastosować emulator maty - 50 zł i po sprawie.

Circulating pump to chyba dodatkowa pompa wody, ale nie jestem pewny, jesli jednak tak to do wymiany masz szcztoki w tej pompie, które się zuzyły, koszt bardzo mały i wyjąć pompę jest bardzo łatwo.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano

Mata poruszany temat już wiele razy.

Światła - nie jestem pewny ale chyba moja wina. Muszę wymienić regulatory w lampie i chwilowo odłączyłem automatyczną regulację poprzez wyciągnięcie wtyczki. To chyba ten problem.

Z alarmem - miałem problem że auto wariowało po zamknięciu z pilota - awaryjki migały. Okazało się że w lewych tylnych drzwiach światełko umarło. Wymienione problem zażegnany.

DSC - właśnie to mnie martwiło najbardziej z tego wszystkiego. Działa! Mam nadzieje że chwilowy błąd. Niedługo podłączę raz jeszcze.

Być może wybiorę się do kogoś z komputerem kto na miejscu powie mi co jest nie tak.

Dzięki bardzo za odpowiedź