Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio zauwazylem ze nie mam oslony przeciwdziwiekowej od silnika

przysylam zdjecie poglądowe z allegro :http://allegro.pl/oslona-silnika-bmw-e46-2l-b-valvetronic-i3922564114.html

moje pytanie brzi czy cos da zaloznie tej oslony jest ciszej w aucie lub na zewnątrz?

Opublikowano
Po naprawach w 330d nie miałem czasu, żeby wszystko podkładać i jeździłem trochę bez tych wszystkich osłon. Faktycznie nie słyszałem różnicy w głośności mojego traktorka :wink:
Opublikowano
za duzo ten plastik nie daje:) jedynie ze ladnie wyglda jak podniesiesz maske :) taki ot bajer wizualny:P a kle kle kle kle i tka przez to bedzie slychac :P jak to w klekocie :8)
Opublikowano
A moim zdaniem daje duzo :) Ja raz jak zdjalem na kilka dni to nie wiedzialem co sie dzieje z silnikiem ze tak dziwnie pracuje. Zalozylem oslone i po problemie. Ta oslona sporo wyglusza moim zdaniem :)
Opublikowano
Up no kolego cos tam zawsze wygluszy ten plastik:) ale jakos cudownie tez nie dziala :P, ale wiesz przy klekocie i tak i tak bedzie slychac :P