Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie,

Szukam kogoś kto ma E92 z wydechem akrapovic, Evolve, BMW Performance. Chciałbym posłuchać na żywo przed ostateczną decyzją, na który wydech zmienić.

Z góry dziękuje za pomoc.

Opublikowano

akrapovic mnie cenowo nie przekonuje, evolve jest regulowany i w trase to moze byc duzy plus,

wersja ekonomicxna to bmw performance ale chcialnym posluchac

Opublikowano

Akrapovic'a pod wzgledem jakosci raczej zaden wydech nie pobije. Ten wydech rownie dobrze moglby stac w salonie jako rzezba.

Lzejszy od serii o okolo 25kg i do tego mozna liczyc na lepsze osiagi (po sofcie). W PL mozna dostac za 20tys (Evolution) z FV.

Dzwiek to juz osobiste preferencje i nie ma co tego porownywac. Jakbys byl w okolicach Szczecina to zapraszam.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
kolega do blizniaka mojej M3 wsadzil Evolve regulowane, oglądałem filmik WOW szok.
Opublikowano
gr1zly, a Eisenmann ? Idzik nie chciał Ci sprzedać swojego Akrapa ?
Opublikowano

gadałem z idzikiem ale nie jestem przekonany do akrapa,

Eissman ogladalem w Best Performance i jest tragicznie wykonany.

Jesli bede zmienial to tylko evolve

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Może to faktycznie był Eissman skoro tragicznie był wykonany?:) :D :D

A tak na poważnie to wydechy Eisenmann wykonane są z najlepszej i najdroższej na rynku stali. Jakość jest bezbłędna.

Jak chcesz posłuchać Akrapa bądź Eisenmann'a daj znać.

Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam w swoim M3 e90 wydech Corsa. Nierdzewna stal, made in USA. Cena atrakcyjna, wykonanie doskonale i choć wizualnie nie powala na ziemię, to wygląda zdecydowanie lepiej, niż te fabryczne "worki" wiszące pod zderzakiem. A dźwięk - "włoski baryton", przechodzący w tenorowe częstotliwości, gdy się wejdzie na wysokie obroty. Na tyle głośny, by dać przyjemność z jazdy, ale ciągle na tyle cichy, by nie budzić sąsiadów w nocy i nie denerwować policji, gdy się obok nich przejeżdża.

www.Truck27.com www.Katolik.us Zapraszam