Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam w mojej e60z kilimatronikiem po właczeniu nawiewu słychac jak wentylator piszczy i to sie dzieje w te zimne dni czy jest na to jakis sposób ? mozna sie tam do niego jakos dostac nasmarowac go czy cos? bo wydaje sie ze łozysko wentylatora chałasuje.
Opublikowano
Mam ten sam problem szczegolnie w mrozy ok -10 bo jak dzisiaj bylo -7 to juz nic nie slychac... Jak juz piszczy to problem sie nasila szczegolnie przy skrecie w lewo a w prawo troche przycicha, grisza1986 masz podobnie? Ltos ma jakis pomysl? Moze to miec jakis zwiazek z uszkodzonym sterownikiem swiec albo samymi swiecami? Postarams ie nagrac jakis filmik jak sytuacja sie powtorzy.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak widać na powyższym linku przerabiałem temat i tylko wymiana silniczka na nowy rozwiązuje problem całkowicie, jeśli tylko przesmarujecie łożyska starej dmuchawy to po kilku miesiącach najprawdopodobniej problem wróci, przynajmniej w dziale E90 tak pisali.