Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cena mówi wszystko, jak stało 2 lata pod chmurką to dziękuje za takie auto. Moje byłe Mondeo stało 5miesięcy pod chmurą jak byłem za granicą i wyszła pleśń na fotelach, hamulce wszystkie tarcze zardzewiały a pod maską sobie kuny zrobiły miłosne gniazdko do obgryzania kabli.
Opublikowano
Koleś pisze, że pół roku stało na dworze, a półtora stoi w garażu
Opublikowano
No cena jest bardzo podejrzana, szczególnie, że to 2006 rok. Ale nawet jakby stało te 2 lata to kwestia gdzie stało. Po niemiecku zbytnio nie kumam, ale chyba z opisu wynika, że coś tam nie działa. Cena jest niska na tyle, że aż niewiarygodna, bo nawet w polsce w takiej kasie bitych z tego rocznika nie ma. Jak rzeczywiście nie ma tragedii i auto normalnie odpala, to nawet jakbyś miał dołożyć z 10 tysięcy, a nawet 20, to i tak to jest okazja.
Opublikowano
No ja też nie szprecham dlatego napisalem ze dwa lata na dworze, ale pół roku pod chmurką bez jazdy to i tak średnio dobrze. No ale cene masz adekwatną w tym wypadku do stanu, warto się tym zainteresować. Jak ktoś jest kumaty z niemieckiego to może przetłumaczyć co tam sprzedający pisze dokladnie?
Opublikowano
ja jestem kumaty :) więc pisze tyle, że stało pół roku na dworze, 1,5 w garażu, ale jeździ. I to, że szyba jest pęknięta, co widać na zdjęciu zresztą
Opublikowano
To jak Cie to rzeczywiście interesuje to polecam Ci wykonywać jakieś kroki dość szybko, bo jak ja siedziałem w niemczech i szukałem jakiegoś auta w dobrej cenie, to zazwyczaj leciały w parę godzin od wystawienia ogłoszenia. A w niemczech różnych ''importerów'' nie brakuje i o ile rzeczywiście jest tak, że samochód jeździ to najgorzej pewnie z nim nie jest, a taki handlarz z Polski to weźmie z pocałowaniem w rękę.
Opublikowano
Założę się że nie dodzwonisz się nawet,bo na mobile tak często bywa z ogłoszeniami od prywatnych ludzi. Ja bym od tego zaczął, a nie od dyskusji na forum.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.