Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
To nie w Twoją stronę-w stronę auta i tyle, :) .Pomijając fakt iż na zdjęciach które przedstawił założyciel tematu nie ma nic co by dyskwalifikowało to auto.
  • Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
ja mam takie pytanie mianowicie mialem w swojej bylej e46 takie alu dwie Mode in EU a Dwie Germany bez znaczka M tak jak w tej z Aukcji Autora teamtu

Bo orginal to wzor 68 Mpakiet a moj byl taki sam lecz bez Znaczka M , a orginal BMW to to nie jest Chinczyk z tego co widzialem tez nie tak wiec ?

Wie ktos moze Co z tymi Felgami :roll: to co napisane w CYTACIE ;p

Opublikowano
ja mam takie pytanie mianowicie mialem w swojej bylej e46 takie alu dwie Mode in EU a Dwie Germany bez znaczka M tak jak w tej z Aukcji Autora teamtu

Bo orginal to wzor 68 Mpakiet a moj byl taki sam lecz bez Znaczka M , a orginal BMW to to nie jest Chinczyk z tego co widzialem tez nie tak wiec ?

Wie ktos moze Co z tymi Felgami :roll: to co napisane w CYTACIE ;p

napisz po polsku, to może ktoś odpowie. Bo przynajmniej ja nic z tego nie rozumiem.