Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Nie miałem ogrzewania w samochodzie bo poprzedni powiedział że padł jeż rozkręciłem tą obudowe itp. okazało się że jeża nie ma wcale została sama kostka, ale nic dmuchawa działa bo podłaczyłem na krutko i smiga normalnie, panel również

sprawny bo pomierzyłem miernikiem i wszystko z nim ok. Kupiłem jeża nowego dzis mi przyszedł podłanczam i nic nie działa co możę być jeszcze nie tak pomocy bo zamarzam w aucie :cry2:

Opublikowano
Nigdzie w necie nie pisze czy jeża da się jakoś pomierzyć wiec dziś znowu próbowałem myślałem ze styki brudne wiec wyczyściłem ale nic to nie dało i jak miałem jeża wpiętego przypadkiem dotkłem kablem tym co na krótko sobie ogrzewanie zrobiłem tych aluminiowych prętów jeża i dmuchawa zaczeła działać ale tylko na maxa nie dało się z panelu regulować... Panel na bank sprawny! Ktoś ma jakieś pomysły?
Opublikowano
Zdemontuj schowek,za nim znajdziesz duży czerwony bezpiecznik 50,sprawdź czy jest dobry,drugą przyczyną może być wypalona kostka jeża.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Tak to jest jak się kupi jakieś tanie g...o :duh:

Przeszukasz pół auta ,a na koniec może wyjdzie ,że to właśnie ten "nowy" jeż .

W tamtym roku kupiłem jeża do e46 firmy "behr " za 150zł, więc nie jest to taki duży jakoś koszt .