Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

siemanko, Panowie przerabial ktos juz tylna kanape - oparcie od sedna zeby pasowalo do kombi ?

teamt jest taki ze wszystko pasuje , ale tylne oparcie jest z sedana i trzeba je tak przerobic zeby do kombika pasowalo. Ponoc wystarczy przelozyc pokrowce do starego modelu...

bo teraz oryginalnie mam siedzenia od kombi ale kupilem alakantre SEDAN, no i mam lipe z tylna kanapa..

dzieki za pomoc ! pozdrawiam

Edytowane przez pajel
Opublikowano
no wlasnie wiem, a jak by przeloyc pokrowiec alkantary na stare oparcie kanapy, da sie tak ? chyba tapicer by ogrnal temat, bo tak jak widze ta alkantare to da sie to normalnie sciagnc, ten pokrowiec..
Opublikowano

bylem dzis u tapicera.. i sprawa moze nie byc tak latwa, powiedzial ze sproboje przelozyc na stara kanape ta alkantare , ale musi najpierw wszystko pomierzyc czy to wyjdzie i nic nie obiecuje :/

ps nikt tego nie przerabial ? z sedana na kombika

Opublikowano
ps problem jest z tym ze w kombi otwieranie jest na gorze, zatrzask po boku , w sedanie po srodku od tyłu.. Po prostu sedanowa kanapa (OPARCIE) nie wchodzi bo jest ten zatrzasnik w kombi