Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

W ostatnim czasie krazy mi w glowie mysl zmiany koloru felg w mojej e60 520d 2008 na czarny. Jestem pierwszym wlascicielem, mamy ja od nowosci i chcialbym cos zmienic. Felgi jakie aktualnie sa zalozone to 17" bmw style 122 ( cos takiego : http://www.jantecluj.ro/jante-originale-bmw-seria-5-e60-style-122 ). Kolor bmw to zwykla czern, zaden metalik, moje pytanie to wlasciwie prosba o porady, bo martwie sie czy nie zepsuje wygladu beemki, widuje coraz czesciej samochody z czarnymi alusami i musze przyznac, ze wiekszosc wyglada zabojczo, i tez jak to wyglada od strony technicznej czy ktos orientuje sie w kosztach takiego zabiegu ?

Szkoda mi zachodu i kasy na wymiane calych felg bo wiem, ze moglbym miec ladniejsze od tych 122 chociaz one tez maja swoj urok

Z gory dzieki za pomoc,

Pozdrawiam

Opublikowano

Malowanie proszkowe i piaskowanie to ok 80-150zl za szt.

Lub mozesz pomalowac plastidipem w kazdej chwili mozna zerwac go jak sie znudzi lub nie spodoba.