Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Na radiu nie ma żadnego przycisku związanego z bluetooth, są one tylko na kierownicy. Naciskanie tych przycisków nic nie wywołuje. Wygląda na to że trzeba chyba coś dokupić
Opublikowano

No wiec eonon przyszedl 2 dni temu zamontowany dzis i wszystko dziala bez zarzutu jak na razie.

Wiec i kasa zaoszczedzona i efekt fajny wiec wszyscy zadowoleni :)

Opublikowano
No wiec eonon przyszedl 2 dni temu zamontowany dzis i wszystko dziala bez zarzutu jak na razie.

Wrzuć zdjęcia jak wygląda deska,pochwal się :wink:

Opublikowano

Wrzuce tylko zaraz kazdy bedzie narzekal ze odstaje ze to i tamto a on nawet nie przykrecony jeszcze bo sruby ori za krotkie i nie chcialo mi sie do sklepu jechac :lol:

http://i60.tinypic.com/jh6gow.jpg

Jak przykrece i spasuje to wtedy wrzuce z dalszej perspektywy.

Opublikowano
Odstaje i tak będzie odstawać do końca świata ;) napisz kolegom niedowiarkom :mrgreen: jakie masz wrażenia i z czego możesz skorzystać , a czego wcześniej nie miałeś :mrgreen:
Opublikowano

Kolego a " NIE MÓWIŁEM -ŻE MÓWIŁEM,, :mrgreen: gratuluje ekranu 7 cali :cool2: ja mam tylko 6,2 cala :cry2:

Opublikowano
Odstaje i tak będzie odstawać do końca świata ;) napisz kolegom niedowiarkom :mrgreen: jakie masz wrażenia i z czego możesz skorzystać , a czego wcześniej nie miałeś :mrgreen:

Wiec wiec zeby nie odstawal trzeba u dolu z tylu powycinac takie zatrzaski i bedzie pasowalo jak ulal, widzialem u jednego koleszki.

Moze wymienie co doszlo:

-Bluetooth czyli hands free z telefonikiem -Iphona 5 sparowalo bez problemu

-DVD tylko postojowe - ale jade w sobote do sklepiku takiego po kabelek i przerobke i bedzie dzialac w czasie drogi

-navi w jezyku pl - calkiem przyjemne i co mnie ucieszylo dobrze reaguje i nie traci sygnalu

-kabelek do podlaczenia ipoda,usb

-mozna podlaczyc kamere cofania taka jak ta http://www.dynamicsounds.co.uk/rear-view-camera-bmw-c-1275_1831.html - ale jasie nie zdecydowalem bo mam czujniki

-musze jeszcze domuwic u nich czujniki cisnienia w oponkach i tez bedzie mozna to sledzic

To tak po pierwszym dniu.

Opublikowano

Wiec wiec zeby nie odstawal trzeba u dolu z tylu powycinac takie zatrzaski i bedzie pasowalo jak ulal, widzialem u jednego koleszki.

Moze wymienie co doszlo:

-DVD tylko postojowe - ale jade w sobote do sklepiku takiego po kabelek i przerobke i bedzie dzialac w czasie drogi

-navi w jezyku pl - calkiem przyjemne i co mnie ucieszylo dobrze reaguje i nie traci sygnalu

-mozna podlaczyc kamere cofania taka jak ta http://www.dynamicsounds.co.uk/rear-view-camera-bmw-c-1275_1831.html - ale jasie nie zdecydowalem bo mam czujniki

-musze jeszcze domuwic u nich czujniki cisnienia w oponkach i tez bedzie mozna to sledzic

DVD tylko postojowe - ale jade w sobote do sklepiku takiego po kabelek i przeróbkę i będzie działać w czasie drogi --- podłączasz różowy kabelek do masy i masz odblokowane, albo w menu szukasz i odhaczasz ptaszka i też działa

-navi w jezyku pl -- pewnie masz igo8 -- ja już zapodałem auto mapę :cool2:

Opublikowano
Dzieki panowie.

Wychodzi na to ze nie mam tych dwuch funkcii.

Cos trzeba bedzie poszukac na ebay lub innym allegro, bo w parroty nie chce mi sie inwestowac, troche szpeca wnetrze.

Chyba ze ktos juz cos zakladal na wlasna reke, to dajcie znaka.

Pozdro.

przeciez mozna tak http://www.ebay.de/itm/BMW-PROFESSIONAL-BLUETOOTH-MP3-USB-RADIO-1er-3er-E90-E91-E93-E80-E81-E82-E88-Z4-/151221195103?pt=CE_Auto_Hi_Fi_Autoradios&hash=item23357c515f

Opublikowano

No pewnie ze mozna, z tym ze to radio kosztuje 600 ojro a za to obecne zaplacilem 240 funa a przelicznik jest prawie 1:1.

A w tym radiu co pokazujesz jest dvd i navi ?

Bo jakos niezauwazylem.

Opublikowano
Dzieki panowie.

Wychodzi na to ze nie mam tych dwuch funkcii.

Cos trzeba bedzie poszukac na ebay lub innym allegro, bo w parroty nie chce mi sie inwestowac, troche szpeca wnetrze.

Chyba ze ktos juz cos zakladal na wlasna reke, to dajcie znaka.

Pozdro.

przeciez mozna tak http://www.ebay.de/itm/BMW-PROFESSIONAL-BLUETOOTH-MP3-USB-RADIO-1er-3er-E90-E91-E93-E80-E81-E82-E88-Z4-/151221195103?pt=CE_Auto_Hi_Fi_Autoradios&hash=item23357c515f

O fuuuu co to za badziew :mrgreen: przecież to tylko ori radio. Kolego pochwal się co to radio ma za funkcje ? o Boże przeliczyłem cene 618 euro to 1980zł czy ja dobrze licze Panowie ?

Opublikowano
Złe liczysz. To ok 2500 zł.

No tak kolego ja policzyłem jako dolary , masakra jaka cena za coś takiego :mad2:

Opublikowano

Moze wymienie co doszlo:

Proszę kolego kamerka do naszych http://www.ebay.co.uk/itm/Sony-CCD-BMW-E46-E90-E91-E92-E93-Car-rear-view-Camera-reverse-waterproof-for-GPS-/280976714744?pt=UK_In_Car_Technology&hash=item416b846bf8

Opublikowano
Bosze czy ja gdzis napisalem ze w pln licze ?

https://www.google.com/search?q=change+money+uk&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t#q=1%20GBP%20to%20EUR

ale jak chcesz to mozemy cos pomyslec ml0da to ile tysi chcesz po tym kursie?

Eee no, zwracam honor :D Czytanie ze zrozumieniem... tyle ćwiczeń i nadal lipa. Sorry, racja po Twojej stronie :cool2:

To przez chciwość, już przeliczałam ile jeszcze kredytu mi zostanie ;)

Opublikowano

Dobra juz mniejsza o kantory itd.pokaz jak to wyglada jak bedzie poskrecane. Bo na stronie aukcji wszystkie zdiecia pokazuja ze ktos to wbudowal tylko ze przy uzyciu photoshopa :duh:

Rozumiem ze sterowanie z kiery dziala i czujniki parkowania tez dzialaja?

Opublikowano
Dobra juz mniejsza o kantory itd.pokaz jak to wyglada jak bedzie poskrecane. Bo na stronie aukcji wszystkie zdiecia pokazuja ze ktos to wbudowal tylko ze przy uzyciu photoshopa :duh:

Rozumiem ze sterowanie z kiery dziala i czujniki parkowania tez dzialaja?

Kolego masz tu lekturę ;) do czytania viewtopic.php?f=70&t=234818 , i jak tam wejdziesz to jeszcze moje linki odwiedź w tym poście . Będziesz wiedział co działa i co można dołożyć . Super radio

Opublikowano
Nie zebym sie czepial ale rozumiem ze podgrzewania foteli nie masz bo nie widze przyciskow u ciebie. Pytanie do kolegi co funtami za radio placil
Opublikowano
Nie zebym sie czepial ale rozumiem ze podgrzewania foteli nie masz bo nie widze przyciskow u ciebie. Pytanie do kolegi co funtami za radio placil

Tak nie mam opcji podgrzewanych foteli, ale taka tez opcje posiada to radio, dzialaja czujniki parkowania bez zarzutu, sterowanie z kierownicy dziala zarowno regulacja glosnosci jak i odbieranie rozmow.

Obiecuje ze wrzuce fotki w tym tygodniu i nagram filmik zeby udowodnic ze to radio to nie jest jakas tragedia tylko naprawde przyzwoicie wykonany i dobrze dzialajacy kombajn.

Opublikowano

Tak nie mam opcji podgrzewanych foteli, ale taka tez opcje posiada to radio, dzialaja czujniki parkowania bez zarzutu, sterowanie z kierownicy dziala zarowno regulacja glosnosci jak i odbieranie rozmow.

Obiecuje ze wrzuce fotki w tym tygodniu i nagram filmik zeby udowodnic ze to radio to nie jest jakas tragedia tylko naprawde przyzwoicie wykonany i dobrze dzialajacy kombajn.

Kolego to teraz pomyśl dlaczego tak inni narzekają na ten kombajn :mad2: bo to chińszczyzna :mrgreen: Wychodzi na to ,że nam po prostu zazdroszczą udanego chińskiego zakupu heeee :cool2: