Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem z wyświetlaczem tzn po nagrzaniu samochodu wyświetlacz robi sie wyblakły, czy jest jakaś możliwa naprawa. Prosiłbym o pomoc bądź rade. W razie większego rozpoznania jestem w stanie podesłać większą ilość zdjęć
Opublikowano
Rozumię że chodzi Ci o zegary? Z tego co opisujesz to wygląda na to że albo własnie taśma niedomaga albo zimne luty puszczają choć obstawiałbym to pierwsze. Podobno jest to do naprawienia i jacyś szpece to robią ale w przypadku naszych samochodów myślę, że to gra nie warta świeczki z racji bo dużo taniej kupisz cały licznik.

(OO=[][]=OO)

Jeżeli Bóg byłby za przednim napędem to chodzilibyśmy na rekach!

Opublikowano
Mam ten sam problem. Planuje kupić właśnie drugi licznik tylko czy można by było przenieść przebieg na ten nowy licznik ? Słyszałem coś o jakiejś kości w liczniku i jest to do zrobienia tylko ciekawe ile w tym prawdy.
Opublikowano
O przenoszeniu kości pamięci jest sporo tematów więc google i szukać. Nie wiem nawet czy na naszym forum kiedyś coś nie było.

(OO=[][]=OO)

Jeżeli Bóg byłby za przednim napędem to chodzilibyśmy na rekach!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Mam takie pytanie, ponieważ moje autko jest w automacie i wylał się cały układ opisowy licznika i zmiany biegów. Czy wiecie może gdzie znaleźć pełny licznik albo może ktoś z forumowiczów ma taki na sprzedaż? Tak w woli przypomnienia to 525 tds Touring (automat)