Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, pakowal ktos kiedys do auta komplet siedzen (fotele+kanapa+boczki) plus dwa zderzaki tyl i przod, wejdzie takie cos do auta po zlozeniu siedzen czy nawet nie zabierac sie za takie cos;) ?

pozdrawiam!

• Członkowie klubu
Opublikowano
Przed liftem by weszło a po to marne szanse :norty:

a co się zmieniło czyli co zepsuli w lifcie? :shock:

Opublikowano
Przed liftem by weszło a po to marne szanse :norty:

a co się zmieniło czyli co zepsuli w lifcie? :shock:

Żarcik taki mały :) nie ma szans ze wejdzie :/

BMW ----> Bandżo Może Wszystko
Opublikowano

A mi się wydaje że wejdzie.

Swego czasu przewoziłem zderzak, przednie drzwi i błotnik w e46 sedan (bez składanych siedzeń). Tylko że wczesniej wyjąłem fotel pasażera (4 śruby) i zrobiła się taka luka że spokojnie jeszcze wiele rzeczy można by upchać. Póżniej musiałem tylko skasować błedy maty i napinacza.

W kombi powinno być jeszcze więcej miejsca. Nie wiem, ale byćmoże bardzo łatwo wyciągnąć całkowicie kanape, zamiast ją składać, plus fotel pasażera. Kanapa do przwiezienia praktycznie zajmnie miejsce starej, chociaż i tak jest płaska więc nie powinno być problemu. Zderzaki zależy czy kompletne z belkami czy sama powłoka bo wtedy łatwiej obok siebie położyć. No i fotele trzeba by rozłożyć.

Jak nie spróbujesz to się nie dowiemy.

Opublikowano
A mi się wydaje że wejdzie.

Swego czasu przewoziłem zderzak, przednie drzwi i błotnik w e46 sedan (bez składanych siedzeń). Tylko że wczesniej wyjąłem fotel pasażera (4 śruby) i zrobiła się taka luka że spokojnie jeszcze wiele rzeczy można by upchać. Póżniej musiałem tylko skasować błedy maty i napinacza.

W kombi powinno być jeszcze więcej miejsca. Nie wiem, ale byćmoże bardzo łatwo wyciągnąć całkowicie kanape, zamiast ją składać, plus fotel pasażera. Kanapa do przwiezienia praktycznie zajmnie miejsce starej, chociaż i tak jest płaska więc nie powinno być problemu. Zderzaki zależy czy kompletne z belkami czy sama powłoka bo wtedy łatwiej obok siebie położyć. No i fotele trzeba by rozłożyć.

Jak nie spróbujesz to się nie dowiemy.

Nie, no pewnie. Można w ogóle zdemontować wszystko ze środka. Zamiast fotelu kierowcy postawić np. taboret i wszystko wejdzie. Pytanie po co? Nie lepiej wypożyczyć przyczepkę ze Statoil za parę groszy i przewieźć to bezpiecznie w cywilizowany sposób, albo wynająć kuriera???

Opublikowano

nie no macie racje nie ma szans ze wejdzie.. jeszcze myslalem ze cos na dach wrzuci ale to juz cyrk ;)

jade vw caddi i po problemie..

pozdro i dzieki za odp ;) dobre z tym przed liftem to by weszlo hehe

Opublikowano
Nie, no pewnie. Można w ogóle zdemontować wszystko ze środka. Zamiast fotelu kierowcy postawić np. taboret i wszystko wejdzie. Pytanie po co? Nie lepiej wypożyczyć przyczepkę ze Statoil za parę groszy i przewieźć to bezpiecznie w cywilizowany sposób, albo wynająć kuriera???

Chłopaku wyluzuj. Nie sugerowałem nikomu jazdy na taborecie. Wymontowanie fotela pasażera w żaden sposób nie obniża bezpieczeństwa, zakładając że przewożone graty są prawidłowo zabezpieczone.

A jak ktoś nie ma haka to ma tą przyczepkę drutem przywiązać do zderzaka? Nie wiemy skąd i dokąd mają być te graty przewiezione bo być może taniej będzie zrobić dwa kursy niż wynajem kuriera.

Opublikowano

ps a tak z innej beczki, ten zderzak jest do KOMBI czy SEDANA, gosciu pisze kombi, ale jakos nie wydaje mi sie..

ma ktos dobre oko ;)

sory za pytanie ,ale nie chcialem zakladac kolejnego posta..