Skocz do zawartości

Bmw e39 540i wymian wahaczy jakiej firmy ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do wymiany w swojej 540 2 WAHACZE GÓRNE i zastanawiam się jakiej firmy je kupić w poprzednim bmw e39 523i zakładałem LEM FORDA ale szczerze mówiąc nie zdarzyłem ich przetestować bo zrobiłem może z 2 tyś km i sprzedałem auto i teraz myślę czy znów LEM FORDA czy założyć jakieś inne bo w sumie na naszych drogach nic długo nie wytrzyma i szukając w necie trafiłem na firmę MILE na coś takiego http://allegro.pl/kpl-wahacze-przod-bmw-e39-535i-540i-m5-mile-i3864213544.html miał ktoś do czynienia z taką firma ? ewentualnie jakie jeszcze polecacie ? wiem wiem większość powie LEM FORDA ale chodzi mi o inna półkę cenowa bo tak na dobra sprawę nie wiem ile będę autem znów jeździł zanim mi się znudzi :D

:search: :search: :search: :search: :search: :search:

Opublikowano

Lemforder, Meyle, TRW - powinny być ok.

Nie bierz na pewno Febi-Bilstein - bardzo delikatne, u mnie się 2 rozpadły praktycznie kilka dni po założeniu (a złożone były prawidłowo!). Zresztą to nie tylko moja opinia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.