Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich serdecznie. Jestem tutaj nowy z racji zakupu e46 316ti w kombi ( z czego bardzo się ciesze). Poszukuję osoby z Gliwic/ Katowic / okolic, która podepnie komputer do mojego nowego zakupu i zobaczy co w trawie piszczy. Dodatkowo mam denerwującą usterkę w samochodzie, którą też oddałbym w ręce osoby, która się zna. Sam zapewne bym to zrobił ale w zamian coś innego urwał lub popsuł hehe. Do rzeczy - od strony kierowcy popsuty jest ogranicznik drzwi i drzwi same się zamykają. Proszę o informację czy ktoś z Was wyceniłby obie moje zachcianki.
Opublikowano
Jak już piszesz o wycenie to za GROSZE podepniesz pod kompa u jednego chłopaka z Kattowic-Ochojca. Nie jest on specem od BMW ale równy gość i bez kolejki Ci zobaczy.r Jak chcesz to pisz na priv to Cie nakieruje
Opublikowano
moze lepiej ci kupić kabel (ok 100zł) ściągnąc oprogramowanie i masz do dyspozycji 24/7 sprawdzanie kompem, to nie jest trudne i nie zawracasz nikomu glowy