Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.:) W moim autku jest jasna skóra, jest już troche zniszczona, zastanawiam się na całkowitą wymiana (ok.1700) bądź też renowacja (ok.700-800). wiadomo że nowa to nowa ale nie bardzo wiem na czym polega renowacja, na ile jest trwała i czy wogóle sie opłaca... jaki macie zdanie na ten temat... może ktoś już przechodził przez ten temat...:) pozdrowionka
Opublikowano

Mister Dżelito, bat powiedz nam, łer możemy kupić taki środek, albo hu to zrobi ?

Bo jakby ktoś coś takiego w Polsce robił, to ja się zgłaszam od razu na taki zabieg.

Te wszytskie linki są za ocean......

Opublikowano

Zakupilem ostatnio bajecznie dobry srodek do czyszczenia i pielegnacji skory.Sam nie wierzylem kiedy sprzedawca mi go wciskal,ale chwile potem nie wierzylem wlasnym oczom!!Skorka nabrala takich kolorkow jakby wyszla z fabryki!!

Musze tylko sprawdzic nazwe i napewno wpisze na forum.

ps.to cos kupilem w Londynie ale nie jest wykluczone ze jest i w Polsce :cool2:

Opublikowano
Mister Dżelito, bat powiedz nam, łer możemy kupić taki środek, albo hu to zrobi ?

Bo jakby ktoś coś takiego w Polsce robił, to ja się zgłaszam od razu na taki zabieg.

Te wszytskie linki są za ocean......

Tu jest cos w Polsce...

http://www.tapcar.pl