Skocz do zawartości

demontaz orginalnego zamka centralnego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema mam problem z zmkiem centralnym orginalnym, zzamek jest z kluczyka jak go zamykam to zamyka sie i otwiera , dodam ze jak odpialo strerownik od kierowcy to na kluczyk tezn ie moge zamknac tylkomusze wciskac przycisk od wewnatrz , bylem u roznych elektro mecanikow u mnie w okolicy i zaden nie jest w stanie stwierdzic a tym bardziej go zrobic , wpadlem na pomysl calkowitego wymontwania go tylko nie wiem jak a na forum nie moge znalesc takiego watku. a wiec moj cel wymontowac go calkiem izamontowac kupiony na allegro, taniej wyjdzie niz jezdzenie po tych pseucha mechanikach a oni i tak robia zgadywanke do tego za to kasuja ;/

Proszę poprawnie zatytułować temat viewtopic.php?f=68&t=120678

Proszę również o poprawną pisownię!!!

Opublikowano
miałem podobny problem jak przekręciłem kluczykiem to po chwili się otwierały, ale za drugim razem już się zamykał. U mnie przyczyną tego był przerwany kabel od cent. zamk. od bagażnika, po zlutowaniu przewodów zamyka się normalnie .
Opublikowano
U mnie jest tak, że jak zamykam - otwiera się za każdym razem i muszę jeszcze raz szybko przekręcić, żeby się zamknął i to podobno taka wada jest w tych centralkach, ale dalej ciężko powiedzieć w twoim przypadku bo taki zamek musi być dobrze poskładany i zamontowany, żeby działał po prawnie.
Opublikowano
u mnie zadne przekrecanie szybkie nic nie daje , rada z kablami tez mi nic nie da poniewaz kable wszystkie sa sprawdzone o to nie ich wina napewno , zamontowanie centralnego od nowosci wraz z instrukcja nie jest trudne podobno bo znajomy montowal wiec zawsze pomoc jeszcze bym mial jemu smiga jak trza , wiekszy problem wlasnie z tym wymontowaniem go, z drukiej strony te osoby co sie nazywaja mechanikami powinni cos na to zaradzic przecierz to nie sa nowe auta