Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
a czy tą czerwoną obramówkę mogę sobie zamontować do każdej felgi?

Z reguly felgi maja odpowiednio zaprojektowany rant, tak aby polakierowac ten fragment rantu w ten sposob, nizej masz fragment projektu takiej felgi, na czerwono zaznaczylem Ci miejsce, ktore sie lakieruje

http://iv.pl/images/52099263749003221103.jpg

W feldze z zaokraglonym rantem nie bedzie to juz wygladalo tak dobrze.

z czego się ją wykonuje?

Lakieruje sie, to pinstripe, fabrycznie jest do tego prosta maszyna, ale ktos kto potrafi obchodzic sie z pedzelkami do pinstripingu zrobi taka recznie. Ewentualnie mozesz probowac okleic to folia, ale podejrzewam, ze bedzie dosyc trudne, nawet jezeli wytniesz sobie odpowiedni okrag na ploterze.

Takie pinstripy byly modne kilka lat temu (wzorowane na czerwone pinstripy z felg Rays), dzis moda na nie juz minela.

Opublikowano

Widzę kolego, że naprawdę znasz się na tym co mówisz - co się chwali. :)

Kilka lat temu to ja jeszcze nie miałem prawka a co dopiero BMW. :) Bardzo spodobała mi się taka felga.

Jeżeli 'moda' minęła, to może oświecisz mnie i podpowiesz co równie dobrze pasowałoby do czarnej e46?

Opublikowano
Widzę kolego, że naprawdę znasz się na tym co mówisz - co się chwali. :)

:cool2:

Kilka lat temu to ja jeszcze nie miałem prawka a co dopiero BMW. :) Bardzo spodobała mi się taka felga.

Jeżeli 'moda' minęła, to może oświecisz mnie i podpowiesz co równie dobrze pasowałoby do czarnej e46?

Dzis modne sa wklesle felgi, mieszane szerokosci (tym samym wieksza wkleslosc na tylnej osi), z polerowanym frontem (polaczonym ze srebrnym, grafitowym lub czarnym wnetrzem) lub polakierowane srebrnym lub ciemnografitowym matem.

W przypadku E46 mozesz tez spokojnie pomyslec o felgach z rantem, E46 wyglada na nich naprawde dobrze.