Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam po wymianie modułu komfortu nie działają mi tylne szyby oraz blokada szyb , ktoś wie może jak to zakodować ? Edytowane przez damiss
Opublikowano
wiec tak , wracajac do tematu bo ostatnio nie bylo wg czasu , moze opisze temat , w aucie bym zmieniony modul komfortu , i nie dziala tylne szyby , modul z wersi 2x el.szyby przod musze go zaprogramowac , podswietlenie przyciskow do podnoszenie szyb z tylu tez sie nie swieca , to co kolega napisal jest ok ? albo moze jak to zrobic ?
Opublikowano
wiec tak , wracajac do tematu bo ostatnio nie bylo wg czasu , moze opisze temat , w aucie bym zmieniony modul komfortu , i nie dziala tylne szyby , modul z wersi 2x el.szyby przod musze go zaprogramowac , podswietlenie przyciskow do podnoszenie szyb z tylu tez sie nie swieca , to co kolega napisal jest ok ? albo moze jak to zrobic ?

czyli dobrze rozumiem? kupiłeś moduł 2x el. szyby do auta z 4x el. szyby i dziwisz się że nie działają wszystkie ? te moduły się różnią "wnętrznościami" nie będzie działał ten kupiony moduł. Czemu kupiłeś ten moduł ? Jak dla mnie jest zły.

Opublikowano
kupilem samochod juz tak , stary wlasiciel dal mi stary modul ,i mowil ze to kwestia zaprogramowania , wiec dlatego sie pytam co przydalo by sie zrobic
Opublikowano
aha spoko, rozumiem. Najprościej będzie kupić moduł odpowiedni do twojego auta. Nie są one drogie na alledrogo. Z tego co masz to nic nie będzie. Niech ktoś potwierdzi jeszcze to co mówię :) A, no i zatytułuj poprawnie wątek.