Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ładnie poskładany przód, zadzwoń do własciciela, niech chociaż odwróci siłowniki maski :duh:
Opublikowano

Chyba się poddaje! Rynek BMW w PL rozwala mnie na łopatki skoro nawet 9 letnie auto za 40 tyś to szrot.

Gdyby nie to, że mi Accorda buchneli to pozostał bym przy tej marce, ale japońce mają u nas na osiedlu "wzięcie", więc i to odpada...

Chyba czas na Lagune hahaha

Opublikowano
A może koledzy znacie kogoś z forumowiczów, który posiada zadbane e90, e91(320d lub 325/330i) lub e60(530i/d) na sprzedaż?
Opublikowano
Szukałem 2 lata temu e90/91 i nie znalazłem, wiec kupiłem Accorda 2007 salonowego 110tys przebiegu full za 45tys zł, ale mi ukradli to znowu się wdrażam w rynek BMW i jest to samo:/
Opublikowano
ja tez szukam e90/e91 320d/330d zadbanego bez wiejskich tuningów,z potweirdzonym przebiegiem itd juz z tydzień ale ciężko...

Tydzień? :mrgreen: ja szukałem auta półtora roku i zrobione 4000 km :norty: :mrgreen:

Opublikowano
A może koledzy znacie kogoś z forumowiczów, który posiada zadbane e90, e91(320d lub 325/330i) lub e60(530i/d) na sprzedaż?

A ile kolego chcesz przeznaczyć na e90/e91 i jakie roczniki Cie interesują?

Opublikowano
Szukacie "ZADBANYCH" aut za 40 tys i płaczecie, że nic nie ma? Dołóżcie 15 tyś i wtedy coś się znajdzie (mówie o załozycielu tematu i Gaastra Vapor) a tydzień to faktycznie kupa czasu na szukanie auta, znam ludzi którzy 2 lata szukają i nie mogą znaleźć
Opublikowano
Szukacie "ZADBANYCH" aut za 40 tys i płaczecie, że nic nie ma? Dołóżcie 15 tyś i wtedy coś się znajdzie (mówie o załozycielu tematu i Gaastra Vapor) a tydzień to faktycznie kupa czasu na szukanie auta, znam ludzi którzy 2 lata szukają i nie mogą znaleźć

Ale zaraz ktoś opisze, że jak by miał 15-20 więcej to by czegoś innego szukał itd.

Opublikowano
do 40tys i rozumiem ze max 2006r w tej cenie mogę mieć

Do tej kwoty szukaj 318d/320d a nie 6cylindrowej benzyny

Opublikowano
Nie chce mi się z Wami sprzeczać. Nie jestem sknerą wiem że dobre dużo kosztuje, ale nie dajmy się zwariować...
Opublikowano
do 40tys i rozumiem ze max 2006r w tej cenie mogę mieć

Do tej kwoty szukaj 318d/320d a nie 6cylindrowej benzyny

Mówisz, że nie ma szans na 325i ewentualnie 320si?

Opublikowano

Wg mnie nie ma szans na zadbaną, bezwypadkową 6cylindrówke z oryginalnym w miarę niskim przebiegiem.

Aczkolwiek ostatnio w ogłoszeniach z Płocka można już znaleźć e90/e91 LCi do tej kwoty.

Wszystko zależy czego wymagasz od auta?

Opublikowano

Wiem, bo jestem z okolic Płocka i widzę co tu się wyprawia:)

Tak jak wspominałem najchętniej R6 w M pakiecie zew i wew, no ale już wiem, że to nie osiągalne.

Opublikowano

Trochę już ją sprzedaje

http://tablica.pl/oferta/bmw-320-2006-CID5-ID1Mdnz.html

Załatw od niej VIN, normalne zdjęcia również te pod maską i załóż osobny temat, bo robi się bałagan i regulamin się kłania

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Poczytaj trochę o 320Si abyś potem nie żałował :D

Mam od 6lat i ani chwili nie żałowałem, miałeś? żałujesz? :norty: