Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam zamiar przerabiać głowice w Bmw e36 318i ponoć ma to dać dobre efekty co o tym sondzicie :reading2:
BMW- BENDZIESZ MUSIAŁ WYPRZEDZIĆ
Opublikowano
Mam zamiar przerabiać głowice w Bmw e36 318i ponoć ma to dać dobre efekty co o tym sondzicie :reading2:

Sorry, ale to chyba nie to forum :roll: ... dlugo ten post nie pozyje...

Bayerische Motoren Werke... i tak trzymac!!!

http://img435.imageshack.us/img435/930/fv3df.png

Opublikowano

Pytanie ile Ci to da i jaki czas bedziesz na tyle usatysfakcjonowany , zeby dalej nie modyfikowac innych elementow robiac kolejne koszty :wink:

Kup 325i bedziesz zadowolony bez ladowania kasu na tuning :mrgreen:

Opublikowano

Cudów się nie spodziewaj, bo jak na silnik 8-zaworowy to 318i jest już dość mocno podkręcone fabrycznie.

Jeżeli masz M40, to sobie w ogóle odpuść.

Jeśli odczuwasz niedosyt mocy, to lepiej poszukaj 325i, 328i, albo gdy koszty grają rolę - chociaż 318is.

Ale i tak będziesz stale gonić króliczka :wink: tzn. 328i też w końcu wyda ci się za słabe.

- No, stał tutaj! Był! Patrzył na swoje paznokcie! Rozpłynął się! Nie ma go!

(Bogumił Kobiela we "Wszystko na sprzedaż". Rok później rozbił się na amen swoim białym BMW).

Opublikowano
Każde auto po jakimś czasie staje się "za słabe". Trzeba się nauczyć wykorzystywać to, co się ma. Ale tuning 1.8, który i tak pewnie ledwie żyje? Może najpierw doprowadzić go do dobrego stanu i dopiero zastanawiać się, czy poprawiać fabrykę.