Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem ze swoją Bunią a mianowicie nie wiem czy spowodowane to przebiegiem czy nie (266k) ale autko nie ma już zrywu turbo kompresia wszystko ok jeździłem tylko jedną 320d i nie wiem czy tak jest w każde ale autko nie daje rady od dołu ;/ zastanawiam się nad takim rozwiązaniem i tu pojawia się moje pytanie czy jest to warte

http://allegro.pl/chiptuning-bmw-e46-320d-136km-i3803342054.html

podobno nie jest to zaden chip box (którego nie chce ) ale też nie jestem za tym żeby wkładać dużo kasy bo jakbym chciał moc to wróciłbym do poprzedniej Buni (3.0d) zależy mi tylko na tym alby nie tak często musieć redukować bieg.

Opublikowano

najpierw sprawdź dlaczego Twoje auto straciło na mocy. Później baw się w "tjuning", bo może się okazać, że przy np. zużytym przepływomierzu żaden tuning nie pomoże i srogo się zawiedziesz.

Ścieżkę odzyskiwania mocy masz tak dokładnie opisaną, że kompletny laik sobie poradzi.

None of you seem to understand...

I'm not locked in here with you.

You're locked in here with me!

//Potrzebujesz podpiąć się pod kompa? Daj znać. Pomogę za free.