Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Moja F25 ponad 170tys. i żadnych problemów.
  • Moderatorzy
Opublikowano

@Kruk: ile procentowo jeździsz w mieście, a ile na trasie?

Pytam, bo rozważam drugi samochód z 20d i zastanawiam się czy się sprawdzi, jazda głównie w mieście... tyle ostatnio trąbią o zapychających się filtrach cząstek stałych.

Ktoś jeszcze ma "miastowe" doświadczenia z 20d?

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Na trasie nie jeżdżę nią praktycznie wcale.
Opublikowano
Na trasie nie jeżdżę nią praktycznie wcale.

170 tys. km po miescie? Rozwozisz pizze? :norty:

Kiedyś było tak:

[...] wszyscy kupujemy BMW dla radochy z jazdy, nie zawsze kierując się do końca rozumem. [...]
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Kupiłem miesiąc temu :)
Opublikowano

X3 -> 5er -> X3? Naprawde?

Kiedyś było tak:

[...] wszyscy kupujemy BMW dla radochy z jazdy, nie zawsze kierując się do końca rozumem. [...]
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Jestem wierny 2.0d :)
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Teraźniejsza ma dużo większy przebieg a jeździ lepiej :mrgreen:

Bo poprzedni była w manualu a ta jest w automacie.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

X3 -> 5er -> X3? Naprawde?

Naprawdę :)

Jazda F25 oczywiście ustępuję F10 ale cóż... zimą 4x4 musi być, poza tym ileż można jeździć jednym samochodem :norty:

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Kupuję używane i nie zawsze trafię to co chcę.
Opublikowano
Kupuję używane i nie zawsze trafię to co chcę.

Nastepny kup ze Stanow - pomoge Ci sprowadzic. :cool2:

Kiedyś było tak:

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Trzymam za słowo :)
Opublikowano
Przy dolarze za mniej niz 3 zlote, to sie bardziej niz oplaca. Dobrze wyposazony, nowy 35i za 50k czyli +-150k pln + akcyza i vat, to i tak jest duzo taniej niz u Was. :)

Kiedyś było tak:

• Moderatorzy
Opublikowano
Przy dolarze za mniej niz 3 zlote, to sie bardziej niz oplaca. Dobrze wyposazony, nowy 35i za 50k czyli +-150k pln + akcyza i vat, to i tak jest duzo taniej niz u Was. :)

oj, policz dobrze.... VAT 23% + akcyza 18,9% + transport + zmiany na rynek EU... skóra nie warta wyprawki... jak będzie po >2,5 można się zastanowić

Opublikowano
Wspolpracuje tutaj z pewna firma i od czasu do czasu wyslam do PL. Naprawde sie oplaca. :)

Kiedyś było tak:

Opublikowano
U pana Mietka w garażu?

NIE ,oryginalne części BMW :-)

Opublikowano
Myślę ,że cena dolara nie ma znaczenia ,przed chwilą skonfigurowałem swoje auto (28 i) w BMW Polska. Różnica na korzyść Stanów to ponad 90 000 PLN... :D