Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich w galerii mojego e46 :wink:

Jest to moje już chyba 10te o ile się nie mylę auto tej marki. Poprzednio od maja 2012r byłem właścicielem E60 530d z 2003r, zmiana może nie do przodu, ale jestem zadowolony z jakości wykonania E46tki :wink:

Jest to moje drugie e46, pierwsze było 328Ci z 1999r. również w manualnej skrzyni biegów :)

Samochód w porównaniu do zavirusowanej na około 280km i 650nm E60tki praktycznie nie jedzie, ale jakoś tam nabiera tej prędkości i o wiele mniej pali. :)

Zawieszenie w porównaniu do E60tki o wiele twardsze natomiast prowadzenie w długich łukach (typu trasa S8) nieco gorsze, pewnie ze względu na krótszy rozstaw osi i gorsze rozłożenie masy samochodu (w e60 przód - tył - 50:50 tak samo jak prawo i lewo również 50:50).

Wyposażenie... hmmm takie sobie, powiedziałbym, że mocno średnie, brakuje wielu elementów ale nie ma tragedii jakiejś :roll:

Poniżej rozkodowany VIN:

Silnik 3.0L (M57)

Paliwo Diesel

Moc maksymalna 181 KM (135.0 kW)

Skrzynia Manualna

Kolor TITANSILBER METALLIC (354)

Wnętrze STANDARDLEDERSCHWARZ (N6SW)

Data produkcji 2001-10-04

VIN WBAER91050KK00971 (KK00971)