Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM JUZ KIEDYS PISAŁEM MIAŁEM PROBLEM Z PDC PO KUPNIE AUTA WIĘC KONTROLKA W AUCIE PO WŁĄCZENIU ALBO PO WBICIU WSTECZNEGO MIGA I ZACZYNA PISZCZEĆ POPSPRAWDZAŁEM SOBIE CZUJNIKI PDC WIEC Z PRZODU MIAŁEM DWA WALNIETE BO NIE CYKAŁY WOGÓLE ANI ŻADNYCH IMPULSÓW WIĘC JE KUPIŁEM MYSLAŁEM ZE JUZ WSZYSTKO BEDZIE OK PO PODŁĄCZENIU Z INPĄ POKAZUJE JEDEN BŁĄD ERROR FRONT REAR RIGHT SENSOR WIEC PATRZYŁEM TAM I JEDEN CYKA TROSZQ CISZEJ FAKTYCZNIEJ NIZ INNE LECZ PRZEŁOZYŁEM INNY W TO SAMO MIEJSCE I JAKOS TAM TAK NIE CYKA ON TAM TAK INTENSYWNIE JAK W INNYCH MIEJSCACH CO TO BY MOGŁO BYC JAKIEŚ ZA SŁABE NATĘZENIE PRĄDU W TEJ KOSTCE LUB PRZEWODZIE BO CZUJKI WSZYSTKIE CYKAJĄ I DAJĄ IMPULSY ALE TEN JAKOŚ TAK FAKTYCZNIEJ CISZEJ I O SŁABSZYM NATĘŻENIU PROSZĘ KTO ZNA TEMAT I MOŻE POMÓC NIECH PODPOWIE POZDRAWIAM.

viewtopic.php?f=72&t=135491

Opublikowano

ja wymienilem wiazke .

przypadek z tylu.

moze kabel zasniedzial albo przetarl sie.

kupilem uzywke.

dziala teraz 3 lata.

tez z tym walczylem,-jak bylo mokro ,deszcz lub mrozy to mrugala lampka pdc.

wywal wiazke.-pomierz omomierzem kable.

prysnij wszystkie kostki laczki kontak spreyem.

,w najgorszym wypadku sterownik pdc siada.

w inpa sprawdzales dzialanie kazdego osobno .zamieniales przod tyl.

ja miotla(sytem na miotle ,spr czulosc)w inpa mozezsz spr kazdy czujnik osobna ,podchodzac z miotla do kazdego czujnika .jest od 225 do 25 mm.

:mad2:

przycisk tez mozesz diagnosowac :norty:

z mojä bee nie idzie sie nudzic
Opublikowano
Autor --> INTERPUNKCJA I BEZ CAPS LOCKA, tego się czytać nie da :mad2: :mad2:

http://s25.postimg.org/fhz6cbo73/podpis_forum.jpg

Mieszkasz w Holandii? Zajrzyj tu: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=168&t=208939 Mój Individual >>klik<<

Zamienię 2szt BBS RS 700 8,5Jx18 za 2szt BBS RS 701 10Jx18, bądź deal na 19" ACS Type III

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.