Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

viewtopic.php?f=68&t=120678

Zamykam

Witam. Potrzebuję trochę pomocy :? a mianowicie zakupiłem Bmw E36 316i Compact 1.9 [105KM] i nie dawno padł mi silnik a dokładnie auto się zagrzało i dostał się płyn chłodniczy do silnika... I moja prośba jest tak aby ktoś podpowiedział mi jaki inny silnik mógłbym wrzucić do mojego auta bez większych przeróbek??? Myślałem o silniku 1895cm³ 87kW (118 KM) M43TU B19 lub 1,8 l (1796 cm³) 115 KM (85kW).

Opublikowano

jak sie bawić to sie bawić jakby w mojej is-ie padł silnik to bym poszukał rozbitej 325 najlepiej m50b25 :P troche sie pobawił i przełożył wszystko:P

a z drugiej strony sciągałeś czapke?? zdejmij głowice daj do sprawdzenia może tylko uszczelke wydmuchało jeśli dół silnika zdrowy a nie brakowało ci mocy może pomyśl o naprawie... wyremontujesz=wiesz czym jeździsz a kupujac silnik to kupujesz kota w worku....

Moje zdanie?.... szukaj kompletnego m50b25 :)

Opublikowano

dobry pomysł;p ale mi zależało na czasie i uporałem się z problemem bo kupiłem drugi silnik i już go wrzuciłem :D jeszcze max 2 dni i bede śmigał;)

a mam pytanko: mógłby ktoś podpowiedział coś o zarejestrowaniu auta w Polsce z holenderskim LPG??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.