Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Fajnie :cool2: Swoją drogą całkiem sporo miejsca w środku w tym F10... A na manual to i jakiś dobry rabacik znajdą ? :wink:
Opublikowano
Fajnie :cool2: Swoją drogą całkiem sporo miejsca w środku w tym F10... A na manual to i jakiś dobry rabacik znajdą ? :wink:

Koniec roku, mojemu salesmanowi urodzila sie coreczka a i BMW CCA rabacik sie znajdzie. :) Powinno byc OK. A jak nie, to bede mial powod, zeby zrobic znow Euro Delivery w lecie.

Kiedyś było tak:

[...] wszyscy kupujemy BMW dla radochy z jazdy, nie zawsze kierując się do końca rozumem. [...]
Opublikowano
Gratulacje i tak trzymać :cool2: Ja myślę o 5 GT ,ale trzeba poczekać na dopływ gotówki ,bo drogo chcą za ,,tak brzydkie autko''... :wink:
Opublikowano
Gratulacje i tak trzymać :cool2: Ja myślę o 5 GT ,ale trzeba poczekać na dopływ gotówki ,bo drogo chcą za ,,tak brzydkie autko''... :wink:

3GT albo 4 czeka. Na pewno vanity plate RAFUSA jest dostepne w NY State.

Kiedyś było tak:

[...] wszyscy kupujemy BMW dla radochy z jazdy, nie zawsze kierując się do końca rozumem. [...]
Opublikowano (edytowane)
Nowa trójka GT bardzo fajna ,w czwórce nie wiem dlaczego - widuję samych Chińczyków :wink: następne dla mnie tylko F7 ,po prostu środek mnie powala :D Nawet myślałem o rocznym (bardzo dużo traci na wartości) ale spokojnie poczekam... Edytowane przez rafusa
Opublikowano
Nowa trójka GT bardzo fajna ,w czwórce nie wiem dlaczego - widuję samych Chińczyków :wink: następne dla mnie tylko F7 ,po prostu środek mnie powala :D Nawet myślałem o roczym (bardzo dużo traci na wartości) ale spokojnie poczekam...

Z powodu swojej "specyficznej" urody tyle traci. :) Natomiast roczne 5GT ze sport pakietem (siedzenia z 7-ki) powinno byc naprawde w okazyjnej cenie, szczegolnie, jezeli bedziesz w stanie znalezc je na aukcji Mannheimu (corporate i off-lease sales).

Kiedyś było tak:

Opublikowano

Tak juz pisalem kilka razy na tym forum, 28i jest dobrym kompromisem osiagi vs cena.

Gdyby nie cholerna akcyza nie byloby sie nad czym zastanawiac, bo roznica ceny w podstawie duza nie jest.