Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie.

Na razie tylko patrzę,lekko myślę na zmiany nadejdzie czas najwcześniej za rok bo jestem zadowolony ze swojej 318 i(jest w miarę dynamiczna,komfortowa,bezawaryjna i rozsądnie pali),ale cóż...nie muszę nikogo przekonywać,że jednak silniki R6 to nieco inna bajka niż R4.Dlatego na razie tylko sobie patrzę :)

Tak się zastanawiam jaka jest mniej więcej średnia cena takiego auta 325 bądź 330?Chodziłoby o auto po liftingu,sedan lata 2003-2004 manual...m-pakiet mile widziany,ale niekoniecznie(z całą pewnością windowałby cenę do góry).Chodziłoby oczywiście tylko i wyłącznie o silniki benzynowe i tylko i wyłącznie z napędem na tył(bo były też wersje z napędem na 4x4)Pytanie takie zadaje tylko po to by mieć lepsze rozeznanie w rynku.Oczywiście chodzi mi o ceny w euro bo w PL to kupować napewno jeśli już to kupować nie będę.Dokładne parametry,bolączki,wyposażenia to wszystko sobie doczytam-mam czas i wszystko jest w necie.

Chodzi tylko o średnie aktualne ceny zadbanych sztuk.

Pozdrawiam :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ale po co Ci aktualne ceny jak będziesz kupował dopiero za rok ???

Temat bez sensu i wałkowany 1000 razy .

Opublikowano
Po to by mieć pogląd.Ceny przez rok zmienią się w bardzo minimalnym stopniu,więc odpowiedź na to pytanie będzie w dużej części aktualna za rok.Z tego co widzę rozbieżność cenowa jest naprawdę spora,dlatego też ten wątek.
Opublikowano
po za tym jeżeli ktoś zakładał podobny wątek 2-3,4 lata temu to może być on już nieco"przeterminowany"-wiec temat nie jest zupełnie bez sensu,ponieważ ma dawać jakomś wiedzę jak dziś i w najbliższej przyszłości te ceny będą się kształtować.