Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
zainstalowalem tez demo ze strony producenta 1.4 i go odpala ... klikam ON ... i dostaje komunikat HARDWARE IST NOT READY
Opublikowano

Kabelek musi mieć zasilanie wiec musisz go podłączyć do auta żeby w ogóle zaczął być widoczny przez kompa. Podaj dokładnie jaki kabelek kopiłeś i jaki masz soft, oraz do jakiego auta go podłączałeś.

Komunikat Hardware not redy powinien ci dać do myślenia.

Opublikowano
windows xp home edition ..kabel kupiony na allegro..pasoft .1.4 podlaczam e46 2000r ... wersja demo odpala lecz gdy daje ON ...na programie...to wyskakuje kominikat connect error witch ews, ike...pelna weraja w ogole nie chce odpalic..:/
Opublikowano
nie widzi kabla napisałem ci na priv tel może pomogę miałem wczoraj ten sam problem
Opublikowano

Wiec tak ...sciagnalem wersje pasofta 1.4 z chomika i juz jest cos lepiej...tzn.. klikam na ikonke ..5 sek "mysli" i wyskakuje blad HARDWARE FAULTY ... wyciagam kabel z usb .. wlaczam ponownie pasofta ..pojawia sie okienko gdzie są dwie kropki..zielona (sterowniki) ..żólta(brak polaczenia z kablem) ...włączam kabel i buu,,, HARDWARE FAULTY

cos takiego mam...
Opublikowano

problen rozwiqzany..kabel od.inpy i od pasofta nie.moga byc na tym samym porcie usb

pozdro.

dzieki florian za wsparcie.

Opublikowano

moze ktos z was ... wie jak sie uporac ..z takim problemem ..mianowicie po zmianie modulu swiatel swiecila kropka na liczniku , po wpisaniu nr vin zniknęła , lecz moduł nie chce sie kodowac ..oryginlanie był LSZ.C29 ..a teraz wsadzam ALSZ.C31...niemoge odczytac ani zmian dokonywac ..

oto błędy..:

http://images65.fotosik.pl/481/c15b28a51a784600med.jpg

http://images62.fotosik.pl/482/66e939dc3df76525med.jpg