Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wczoraj do znajomego na wylkanicacje zajechalo E30 Cabrio i co najsmieszniejsze z przyczepka towarowa :mrgreen:

Zdjecie troszke "szpiegowskie" bo glupio mi bylo przy wlascicielu.

http://img67.imageshack.us/img67/9013/dsc048341rj.jpg

I tu moje pytanie , Czy producent oferowal fabrycznie taka opcje ?

Opublikowano

ale o jaką opcję Ci chodzi?

Tytułuj lepiej wątki, bo nijkak nie wiadomo o co Ci chodzi ...

Opublikowano
ale o jaką opcję Ci chodzi?

Tytułuj lepiej wątki, bo nijkak nie wiadomo o co Ci chodzi ...

Sorki...

O hak holowniczy oczywiscie , przyczepa domyslilem sie , ze nie byla na liscie opcji :mrgreen:

Opublikowano

hmm.wiem że to hardcore ale ja kiedyś przytargałem do domu daihatsu ferozę na lawecie ciągniętej przez moje e30 cabrio(nie miałem wyjścia).tylko niemieccy celnicy mieli dziwne miny :shock: -naszych chyba nie jest w stanie nic zdziwić :lol: na szczęście to było tylko około 150km.ale jak to wyglądało! e30 cabrio, duża gleba , 16" i podpięta laweta

btw. może mi ktoś powiedzieć jak wkleić awatar?jakoś nie moge dac sobie z tym rady

EFES Kebab House - Najlepszy Kebab w mieście!!!

http://img470.imageshack.us/img470/4254/efeswq6.jpg

Opublikowano
hmm.wiem że to hardcore ale ja kiedyś przytargałem do domu daihatsu ferozę na lawecie ciągniętej przez moje e30 cabrio(nie miałem wyjścia).tylko niemieccy celnicy mieli dziwne miny :shock: -naszych chyba nie jest w stanie nic zdziwić :lol: na szczęście to było tylko około 150km.ale jak to wyglądało! e30 cabrio, duża gleba , 16" i podpięta laweta

btw. może mi ktoś powiedzieć jak wkleić awatar?jakoś nie moge dac sobie z tym rady

Na samym szczycie tego dzialu "Ogłoszenie: Zdjęcia w profilu"