Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam taki problem ze zaswiecila mi się pomaranczowa kontrolka od klockow z przodu wiem ze musze wymienić ale jestem za granica w szwajcari za jakiś tydzień będę jechal do polski do pokonania mam ok 1600 km czy dojade na tych klockach na oko jak patrzyłem to maja około 4-5mm wymienil bym tu ale w serwise temin dopiero za jakes 1.5-2 tygodnie no i strasznie drogo bo ponad 500ch czyli jakes 1600zl
Opublikowano
Zero stresa, nic nie powinno się stać. Nie hamuj za często z 300km/h to dojedziesz bez najmniejszego problemu ;)
Opublikowano
Zero stresa, nic nie powinno się stać. Nie hamuj za często z 300km/h to dojedziesz bez najmniejszego problemu ;)

dzięki pocieszyles mie normalnie bym je wymienil wcześniej ale komputer pokazywal jeszcze 12 000 ostatnio to stwierdziłem ze co będę szukal i w sumie i tak miałem w planie teraz w grudniu w Polsce je wymienić bo zawsze to taniej

Opublikowano
po zapaleniu się kontrolki od klockow przejeżdzilem dokladnie jeszcze rok, kiedy na prawde wymagały już wymiany, także spokojna głowa. Minimum okładziny dziernej w/g BMW to 3mm

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano
a to spoko ze mogę smialo jechać jeszcze i dzięki za odpowiedzi , chociaz swoja droga dzisiaj mi ta kontrolka sama zgasla i pokazuje ze wszystko w pozadku rozumiem ze może jeszcze czujnik calkem się nieprzetarl i zamyka obwód ale chyba komputer powinien takie zeczy zapamietywac ale mniejsza z tym tak czy tak w Polsce wymieniam
Opublikowano
cena roboty tu jest strasznie droga godzinka pracy jednego mechanika wacha się od 100 ch do 150 ch :duh: a do najszybszych oni nie naleza raz wymieniale szybe przednia w e46 naszczescie na ac kosztowalo to 1120 ch robili to prawie 4 godziny, niestety za jakiś czas miałem znowu pecha w Polsce dostałem kamyczkem wymieniłem w Polsce na pilkinktona 450zl okolo 1.5 godzinki pracy :D