Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powiedzcie proszę na co zwracać uwagę przy zakupie takiego samochodu

do tej pory jeździłem bardzo rużnymi autami od peugeota 307 przez Stilo mercedesa w210 w211 teraz mam Volvo s80 .... ale klienci chcą więcej więc muszę kupić coś lepszego ... czy to co podałem w linku jest warte oglądania ...

Opublikowano
Zmień nazwe tematu i nr Vin daj. 8letnie e65 z dieslem za 35k? Zbyt piękne, zobacz jak wyglądają fotele, tak po 300tys w 7er nie powinny fotele wyglądać. Czyżby nawet foteli podgrzewanych nie miała? Rozkoduj Vin i wrzuć tutaj.
Opublikowano

Kupuj kupuj, twój mechanik cię pokocha i za każdym razem będzie cię po rękach całował.

Poza tym zatytułuj poprawnie wątek.

Opublikowano

kurcze podoba mi się to auto...

wiecie w stosunku do mojego VOLVO jest chyba super fajne

przebieg 300 000 ... mam same sprintery i na nich znam się swietnie wiem ile wytzryma 2,2 a ile 3,0 v6

ale tu nie mam pojęcia..

jeśli ma faktycznie książkę serwisową i nie był bity... to chyba nie ma się czego bać...

myśle nim jechać na serwis BMW na kontrole... nie wiecie iole to kosztuje i gdzie w Ostrowi Mazowieckiej lub Warszawie można to zrobić

Opublikowano

Tylko żebyś się nie wystraszył po tym co powiedzą po kontroli w ASO,

A cena? Zadzwoń do serwisu i zapytaj. Wklejenie ogłoszenia to nie wszystko, nawet Vinu nie masz, temat zostanie pewnie usunięty. Dzwoniłeś do tego handlarza?

Opublikowano

http://otomoto.pl/bmw-740-d-model-2005-full-C31439335.html

ten też jest przywieziony ale z austri... niestety też nie ma vinu

wiesz bardziej boje się aut z autokomisów... tam oddaje się już auta których nikt nie chce ...

raz kupiłem auto z autokomisu... pierwszy i ostatni...

http://otomoto.pl/bmw-730-C31450391.html

ten jest z autokomisu... troche się go boje..

może jutro pojade go zobaczyć bo to bardzo blisko do mnie..

http://otomoto.pl/bmw-730-C30917399.html

ale to są auta z bardzo niskim przebiegiem.... co jest mocno zaskakujące..

tamta [pierwsza mi się najbardziej podoba a i przebieg jest sensowny

Opublikowano

Chłopie ogarnij trochę/

JEDEN TEMAT = JEDNO AUTO Z NUMEREM VIN a nie wrzucasz pełno szrotów naraz.

PO to trzeba umieszczać nr VIN żeby ktoś w przyszłości szukając tych pięknych igiełek wpisał sobie w google ów nr i będzie miał tematy z forum, rozumiesz?

viewtopic.php?f=44&t=72889 przeczytaj i zrozum.

Opublikowano (edytowane)
Chłopie ogarnij trochę/

PO to trzeba umieszczać nr VIN żeby ktoś w przyszłości szukając tych pięknych igiełek wpisał sobie w google ów nr i będzie miał tematy z forum, rozumiesz?

dlaczego odrazu szrotów? no tak zapominałem każdy na forum ma piękne wycacane Bmw a reszta, która chce sprzedać i są z poza forum posiada szroty i padała nie warte zainteresowania :mad2:

Edytowane przez PPGG
Opublikowano
bo np ta: http://otomoto.pl/bmw-740-d-model-2005-full-C31439335.html

jest walnięta a autor tematu nawet o tym nie wie tak bardzo jest napalony

Dla mnie walnięte auto to szrot, może technicznie jest ok ale ja sobie piszę szrot, mam do tego prawo.

pewnie, że masz prawo... dla ciebie auto które miało wymieniane drzwi i było malowane to szrot a drugiemu to nie przeszkadza i nie jest dla niego szrotem... tak po za tym tragedii nie ma powierzchowne sprawy :wink:

Opublikowano
Chłopie ogarnij trochę/

dlaczego odrazu szrotów? no tak zapominałem każdy na forum ma piękne wycacane Bmw a reszta, która chce sprzedać i są z poza forum posiada szroty i padała nie warte zainteresowania :mad2:

dokładnie tak

jak nie moje to szrot...

jesteście bardzo niemili i patrzycie na innych z góry.. bardzo mi się to nie podoba.

ja mam inny pogląd na to

zarabiam odpowiednio dużo zeby kupić 2011 rok za gotówkę... a nie jak połowa z was za kredyt spłacany potem latami.

uważam jednak że to tylko auto a nie członek rodziny i zmieniam raz na rok max raz na pułtora roku...

niestety poziom waszej rozmowy i oceniania wszystkiego i wszystkich z góry jest mi obcy i nie zamierzam brać udziału w takim nawalaniu jedn drugiego

moje jest piękne i cudowne a każde inne to szrot...

dorośnijcie panowie

acha zaraz zostane pewno zdjęty bo jak to krytykować górę... no cóż... tak bywa. przynajmniej jestem szczery

moje pytanie było >>> Co o tym sądzicie .

NIKT ani jedna osoba nie odpowiediała konstruktywnie i merytorycznie

tylko tanie głupie gadanie... bez najmniejszego sensu

Opublikowano (edytowane)
no nie, ale nie wiadomo co z silnikiem a jak wiadomo nie jest on zbyt udany.

heh coś ostatnio każdy silnik Bmw jest nie udany :mrgreen: z forum już wyczytałem, że n42, n57, n47 , m47 to nie udane bo awaryjne jednostki teraz ten nie udany to pytanie co zrobili dobrze :norty:

Edytowane przez PPGG
Opublikowano

Cieszymy się Twoim szczęściem, że jesteś taki bogaty że szukasz najtańszych e65 i że nie potrafisz poprawnie zdania złożyć bez błędów. Również cieszy nas to, że nadal temat nie jest poprawiony i nie ma nr Vin, ale przecież pomóc trzeba bo Pan bogaty CHCE TEJ POMOCY samemu nic nie dając, nawet nie dzwoniąc do handlarza, żeby sie zapytac o Vin, ale rozumiem, jesteś tak bogaty, że masz od tego ludzi a my musimy sami to robić bo jesteśmy biedni i żyjemy na kredyt. Szkoda, że kasa nie idzie w parze z inteligencją:)

Pozdrawiam i szerokości życzę w nowym BMW :cool2:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.