Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam problem po zalaniu bagażnika (przez panorama dach) zalało mi moduły,kontrolki zaczeły wariować w tym wysunął sie hak .Wizyta w serwisie bmw mcars kraków nieunikniona,wszystko naprawili oprócz tego nieszczęsnego haka,dalej wysunięty ,kontrolka na czerwono na desce rozdzielczej ,w bagazniku pulsująca na czerwono dioda od przycisku uruchamiania haka,non stop bład .Wserwisie powiedzieli że się nie da naprawić,nie rozumie jak w serwisie nie umieją to gdzie ? Samochód za 70 tys. nie do naprawienia ? Nie wierze pomocy!!!!!!
Opublikowano
hej mam to samo,ten sam problem zalaznie bagaznika, co sie okazalo hak wysuniety na kompie blad (zla pozycja haka) wielkosc problemu zauwazylem gdy hak nie chcial sie schowac nawet po podlaczeniu na krotko, co sie okazalo podczas zalania modul dawal caly czas napiecie na silnik ktory najzwyczajniej w swiecie spuchl(nie do odratowania) koszt naprawy przewyzsza uzywany hak wiec nic innego mi nie zostaje. a tak wogole na koncu wezyka ktory odprowadza wode z dachu jest taka zaslepka na koncu ktorej jest tylko wyciety X, sciagnij ja to wtedy caly syf bedzie uciekal z woda a nie jak do tej pory woda uciekala syf sie zbieral ale do czasu. taka mala rada