Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Szanowni forumowicze proszę o pomoc.

Sprzedałem we czwartek auto i od dawna pragnąłem być posiadaczem BMW.

Zastanawiam się nad BMW 520d ewentualnie 530d roczniki 2007-2009, biorę również pod uwagę jeden egzemplarz e90 320xd który w sobote oglądałem w salonie (używka 2009r 30900 przejechane, stoi w salonie BMW do sprzedania sprowadzona z Włoch, wnętrze po prostu pachnie świeżością, zero rysek, wszystko czyste na błysk ,a i kierownica szorstka - wogule nie wytarta).

No ale ... dzisiaj oglądałem dwie sztuki e60, które odrazu zostały zdyskwalifikowane. Została jeszcze jedna sztuka w Tarnowie do oglądnięcia , jadę jutro lub pojutrze ją zobaczyć. oto link:

Rozmawiałem wstępnie ze sprzedawcą, auto sprowadzone tydzien temu z Niemiec.

Proszę o oponie odnośnie tego egzemplarza.

Co sądzicie o cenie, przebiegu itp.

Co sprawadzać przy aucie.

Proszę również o oponie odnośnie e90 2009r. Czy przebieg 30900 i auto sprzedawane przez salon to nie aby podejrzana sprawa ? Czy salon BMW mógłby sobie pozwolić na sprzedaż aut używanych z cofniętymi licznikami, a może sami cofają, a może oryg. ?

Powtórzę tylko, że dzisiaj oglądałem 2 sztuki i sporo rzeczy w aukcji oraz w realu sie po prostu nie pokrywało :)) Ale to chyba już wszędzie.

pozdrawiam

Michał

viewtopic.php?f=44&t=72889

Opublikowano

Jak czytam te bzdury to aż odechciewa sie tu wchodzić

Pisze cena niska bo potrzebuje gotowki :duh: to po jakiego ......... Je tydzień temu kupil :duh: :mad2:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.