Skocz do zawartości

Bmw 728(1997) problem z odpaleniem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich uzytkownikow forum , wiem ze jest to troche nietaktowne z mojej strony ze pobyt na forum zaczynam od pytan i problemow no ale coz... , mam nadzieje ze choc troche mnie zrozumiecie .

Zaczne od poczatku :-) napalilem sie na bmke i kupilem, oczywiscie sprawdzone auto etc. , jezdzilo naprawde fantastycznie ,to fakt samochod ma klase , po kilku podrozach,postawilem auto jak codzien kolo domu , do tej pory odpalala normalnie, a tu nagle zonk:-)

Objawy sa takie ze zapalaja sie kontrolki od oleju , akumulatora i wykrzyknik w kolku , wszystko na kolor czerwony , stacyjka jakby zablokowana . Pytanie moje jest takie czy da rade ten samochod uruchomic jeszcze zeby pojechac nim do serwisu zeby zweryfikowali usterki ? Auto posiada gaz .

Opublikowano

Jeśli to chodzi o zablokowanie się stacyjki i ruch kierownicą nie odblokuje,

to tak one się psują i trzeba je naprawiać - czyli wszystko ok, tylko się kluczyk na starter nie chce przekręcić ?

Opublikowano
  • Autor
Kluczyk nie chce sie przekrecic , ruch kierownicy nic nie daje, rece opadaja :-). Auto stoi , a jest tak bardzo potrzebne .
Opublikowano
Masz automat czy manual?
Opublikowano
Stacyjka do wymiany raczej.
Opublikowano
  • Autor
Witam , jest to automat , oddalem do mechanika i nie może on zweryfikować problemu ;/
Opublikowano
  • Autor
Problem rozwiazany :-) blokowal immo