Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem brak światła wewnętrznego które zapala się po otworzeniu drzwi, otworzeniu z pilota i chyba po zgaszeniu silnika. Brak zauważyłem po zabawie w inpla. Kupiłem ją do sprawdzania tylko błedów. Ale oczywiscie po zakupie sprawdziłem wszystkie opcje.....hehe I teraz pytanie czy mogłem cos poprzestawiać ?? jak tak to w jaki sposób mógłbym wrócić do normalnych ustawień. Czy poprostu zbieg okoliczności i jest awaria. Dodatkowo moge powiedziec ze jest przycisk na środku w lampce w podsufitówce który niby załącza lub wyłącza te swiatło lecz on nie działał juz po zakupie samochodu ( nie reagował na klikanie ani na przetrzymywanie dłuższe) a światło działało prawidłowo. Po dłuższej zabawie w inpa znalazłem ze moge uruchomic testowo te swiatło i zadawac procentowo od 0 do 100 % moc swiatła.

E39 523 sedan 1998

Opublikowano
zarowka raczej nie bo powinno się zapalac z tylu dwie z przodu i chyba w drzwiach więc ciężko że wszystkie na raz padły. a po drugie na teście w inpa odpalaja. spróbuje dziś przycisk rozebrać może coś tam.