Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam pewien mały dylemat, nadszedł czas na wymienane tłumika w mojej e 34 2.0, silnik m20 , i tu mam dylemat bo nie chciałbym kupować jakiegos seryjnego , szukam jakiegos sportowego kwasówki , żeby wydobywał sie z niego miły basowy pomruk hehe, i tutaj zaczyna sie kłopot nie wiem czego szukać który bedzie pasować itp , doradzi ktos coś ?, z ceną wiadomo czym mniej tym lepiej , raczej skupiłbym sie na jakiejś używce w dobrym stanie , chyba ze da rade jakieś nówki dostać w taniej cenie, na aledrogo jak szukałem to jest tego pełno jakies uniwerslane tłumiki itp po 2stówki nawet, ale nie mam pojecia jak to sie sprawdzi prosze o pomoc , pozdrawiam :)
Opublikowano
Mam zamontowany końcowy w swojej m20b25 firmy webautoservice'.pl i od trzech lat to się nawet kupy trzyma .Miałem używkę oryginał ale okazała się po gazie i po trzech miesiącach rozsypała się .Jeżeli chodzi o dźwięk to nawet to fajnie bulgocze coś pod E31.Przeglądy okresowe przechodzi bez problemu.Cena do zaakceptowania no i zawsze to nowe a używka może okazać się miną i kasa w błoto.
Opublikowano
chyba własnie zdecyduje sie na ten tłumik co Kamil-e34 podesłał , bo własnie czegos takiego szukałem , szkoda tylko ze nie ma zadnych filmików czy czegos jak to chodzi :D
Opublikowano
chyba własnie zdecyduje sie na ten tłumik co Kamil-e34 podesłał , bo własnie czegos takiego szukałem , szkoda tylko ze nie ma zadnych filmików czy czegos jak to chodzi :D

podesłałbym Ci swój ale aktualnie samochodzik stoi rozebrany :( ale jak napiszesz do nich to Ci wyślą link, spoko chlopaki można sie z nimi dogadac bez problemu i sa uczciwi.