Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciało by sie powiedzieć : Darek nie pal głupa ;-) ale tak nie powiem bo by Darek sie wnerwił.

Pytasz :

mozna to jakos wylaczyc w inpa

Nie można , bo to jest zrobione w celu bezpieczeństwa, ale dla elektronika programisty to jest wszystko możliwe czyli samemu poprawić program, tylko kto tego się podejmie tracąc na to kilka dni ?

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.

Opublikowano
Nie wiem czy w BMW wygląda to w ten sam sposób ale w wielu autach spotkałem sie z tym, że przy przy wciśniętym hamulcu silnik dało się wkręcić silnika na wyższe obroty. A tak na serio lataj pan bokami a nie w miejscu upalaj.
Kupię komplet felg styling 270
Opublikowano

Było sporo przypadków w Fordach i Toyotach że gumowe dywaniki pod nogami kierowcy się przesuwały do przodu i naciskały padał gazu , po mimo naciskania pedału hamulca dochodziło do wypadków drogowych.

Aby wykluczyć te anomalie w większości uznanych marek komputer daje pierwszeństwo hamulca nad gazem.

Niestety nie wiem od kiedy to jest wprowadzone, ale jak ktoś się tym interesuje to proszę przekopać cały net i nas o tym uświadomić.

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.

Opublikowano
W astrach f nie było tego, można było jeździć z nogą na hamulcu, tyle że do czerwoności się tarcze rozgrzewały no i odpowiednia moc była potrzebna ( 150km ) a był tam abs i asr/esp czy coś podobnego.