Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szanowne grono...jestem świeżak na forum aczkolwiek sporo już tutaj posiedziałem.

Mam prośbę szukam dla siebie 5er z silnikiem benzynowym. Wpadła mi taka sztuka w oko

viewtopic.php?f=44&t=72889

Cena taka sobie wiadomo dojdą opłaty.

Jak ma ktoś chęci to niech rzuci okiem na to autko i oceni czy warto się temu przyjrzeć bliżej. Numer VIN postaram się załatwić jutro.

Opublikowano

Rozkoduj sobie sam vin zgodnie z regulaminem forum bo tego nie zrobiłeś.

viewtopic.php?f=44&t=72889

Na pierwszy rzut oka wydaje się, że mPak jest ...

A tak ogólnie to standard tego co najważniejsze ... zero zdjęcia lewej strony fotela kierowcy, jakieś głupie zdjęcia innych foteli i brak zdjęcia kierownicy, nawet widzę profilaktycznie skręcona ... :duh: Ogólnie zdjęcia nie jak do sprzedaży, mało mówią ... ale ogół mówi że za to wiele.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Wiadomość PW od założyciela tematu

Sprzedający obiecał przesłać na mejla dokładniejsze zdjęcia środka bo ma ich trochę oraz numer vin. Po 2 dniach oczekiwania stwierdził, że nie ma czasu ma inne ważne rzeczy/zajęcia. Ze sprzedażą też mu się nie śpieszy także jak będzie miał czas to wyśle..............
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.