Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam takie pytanie czy w e90 każdym jest dźwięk otwarci drzwi? bo u mnie go nie ma i zastanawiam sie czy w ogóle jest tak opcja zeby dawało znać ze jest owarte.
Opublikowano

jak otwartych ?

chodzi Ci jak nie wyłączysz swiateł i otworzysz dzwi kierowcy by pikało, czy dzwięk niedomknietych dzwi jak ruszasz?

Opublikowano

jeżeli to jedna z dwoch opcji to już uprzedzę kolejną odpowiedz:

jeżeli dzwięk jak masz niewyłączone swiatła to u mnie pikacz działa tylko w pozycji pozycyjnych, jak mam mijania-xenon to jak wyłącze silnik i otworze dzwi nic nie pika, wyjde zamkne otworze wejde i włącze zapłon to wtedy swiatła mi się same zapalają(drogowe) bo wiadomo przekrętło jest na nich wybrane.

odnośnie dzwi niedomknietych dla mnie sprawa troche irytująca bo pokazuje tylko jak ruszysz, ale dzwiek powinien być, masz dzwi niedomknięte, ruszasz autem to na liczniku powinna być ikonka niedomkniętych dzwi i gong.

(moim zdaniem lepiej by było jak by ikonka była cały czas jak są niedomknięte, a nie dopiero pokazuje sie jak się rusza)