Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Auto z Włoch więc może być całe lakierowane ponownie co nie oznacza, ze jest powypadkowe.

Ktoś na pewno odkręcał lewy przedni błotnik + pęknięta osłona silnika + nieoryginalne śruby w zderzaku przednim sugerowałyby że coś na pewno się z przodem działo

Lewa rozpórka też wygląda co najmniej "dziwnie"

Zacząłbym od weryfikacji przebiegu w ASO

Opublikowano

No właśnie....i dziwi mnie to ze jeszcze ktoś się na to nabiera...kasa wyrzucona w błoto niezależnie od kwoty :mrgreen: :mrgreen:

Włoszka to i historii w ASO nie będzie :? :? :?

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Z tą historią w ASO nie jest tak do końca, miałem już kilka włoszek i zawsze jakaś historia była. Mało tego w jednej nawet w książce było pusto a w komputerze ASO pełen serwis. Więc zawsze warto zadzwonić i zapytać.
Opublikowano
Kurcze......to cud chyba,bo ja sprawdzałem sporo tych aut ale tylko dwie mi się trafiły z jakimiś tam gwarancyjnymi wpisami.....leniwi ci włosi strasznie :wink: :wink:
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
ogólnie autka z Włoch i Holandii bym omijał :wink:

A to dlaczego???

Opublikowano

Auta z włoch są przeważnie lakierowanie, niekiedy dookoła i to często gęsto w polsce, nie oznacza to, że są po wypadku, ale po kilku latach to lakierowanie wychodzi i nie wygląda to estetycznie.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano
Auta z włoch są przeważnie lakierowanie, niekiedy dookoła i to często gęsto w polsce, nie oznacza to, że są po wypadku, ale po kilku latach to lakierowanie wychodzi i nie wygląda to estetycznie.

Pzdr

dodatkowo w środku są ostro zajechane...

Strasznie lubię to teoretyzowanie i pisanie tego, co ktoś kiedyś gdzieś powiedział albo napisała mądra interia bądź onet.

A tekst o przedniej szybie mnie rozwala - uczepiłeś się tego jak silnika N47 o którym tylko czytałeś.

Ja średnio raz w roku w swojej służbówce wymieniam szybę i nigdy na oryginał - a auto nie widziało blacharza czy lakiernika po prostu od odprysków i raz od zderzenia z bażantem.

Tak jak pisze Kamilo98 włosi bardzo często lakierują samochody "w okół" zresztą podobnie jak francuzi.

Ale za to włoskie auta zazwyczaj mają mniejsze przebiegi niż Niemcy i Francuzi raczej nią są pognite.

Mówię to dlatego, że nie można dyskwalifikować auta ze względu na kraj z którego pochodzi. I jest to bardzo głupie kryterium przy wyborze samochodu

Opublikowano

Tak handluje - wyposażeniem łazienek i płytkami ceramicznymi. :mrgreen:

Zrozum chłopie że jesteś już nudny, wiedze masz znikomą i opartą tylko na interii, auto świecie i tym co Ci powiedzieli koledzy. Wymądrzasz się w temacie o łańcuchu rozrządu w N47 (co trzeci wpis jest Twój) a w życiu nie miałeś tego silnika tylko raz u mechanika go widziałeś.

Co drugi Twój post w tym dziale jest o przedniej szybie, i o "szurającym rozrządzie"

Nie wnosisz nic do tematów bo sam nawet nie rozróżniasz prawej/lewej strony auta i często wprowadzasz w błąd kolegów, którzy po prostu "pytają".

A Twój tekst o tym by nie kupować aut z Holandii i Włoch jest wprost żałosny. Tak jakbyś powiedział, żeby nie chodzić do bułgarskich dziewczyn bo mają HIV a te rumuńskie już nie :cool2:

Opublikowano
jak ty średnio raz w roku wymieniasz przednią szybę, to jesteś mistrzem świata w tym co robisz. :lol:

Przez 3 lata budowali nam obwodnice Bielska, pracuje dosłownie przy tej budowie w ciągu tych trzech lat wymieniłem trzy szyby, za każdym razem dostałem z kamienia a rok temu był bażant, a jeszcze wcześniej współpracownik próbował zmieścić drabinę :norty: odziwo ta z którą jeżdżę ma lekko ponad rok - ale malutki odprysk już jest

Opublikowano
jak ty średnio raz w roku wymieniasz przednią szybę, to jesteś mistrzem świata w tym co robisz. :lol:

dokładnie... ludzie to już takie bzdury wypisują, że brak słów.... :duh:

No właśnie :cool2:

Opublikowano

Ja przynajmniej staram się nie wypowiadać w temacie o którym nie mam pojęcia.

Przeczytaj od początku ten wątek i zastanów się czyje uwagi coś do niego wniosły? Bo na pewno nie Twoja, żeby omijać auta z Włoch i Holandii.

Opublikowano

Przez 3 lata budowali nam obwodnice Bielska, pracuje dosłownie przy tej budowie w ciągu tych trzech lat wymieniłem trzy szyby, za każdym razem dostałem z kamienia a rok temu był bażant, a jeszcze wcześniej współpracownik próbował zmieścić drabinę :norty: odziwo ta z którą jeżdżę ma lekko ponad rok - ale malutki odprysk już jest

E tam Bronx, jezdziłem kiedyś do Jasienicy bardzo często i też w różnych okresach budowy i nigdy nie wymieniałem przedniej szyby od "fruwających" kamyczków, że o bażancie nie wspomnę :mrgreen: Drabiny też nigdy nie wciskałem tak żeby wybić szybę :D Chociaż raz wciskałem :lol: