Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam ! Panowie mam pewien problem mianowicie pdc przy włączeniu mryga i piszczy przez chwile a potem cały czas mryga po moich oględzinach i sprawdzeniu okazało sie ze czujniki z tyłu sa wszystkie sprawne i tykają lecz z przodu wogóle zero odzewu dlatego przekładałem czujniki z przodu i tylko 2 działają i dwa sa spalone lecz najwiekszym problemem jest to ze po sprawdzeniu wszystkich kostek z przodu na czujniki nie ma wogóle prądu co pomoże podłączenie z kompem może przewód jakis jest przygnieciony albo przerwany prosiłbym o rady pozdrawiam
Opublikowano
u mnie z tyłu były sparciałe kable od dwóch czujników(prawdopodobnie przez zimę, od soli itp) i po prostu nie działały dlatego na początku proponowałbym zdjąć zderzak i posprawdzać wszystkie kable, bo może masz podobny problem i wtedy tylko przelutujesz kable.
Opublikowano
Przy kostkach wyglądają ok bede musiał faktycznie chyba sciągnąc zderzak i popatrzeć, gorzej jak gdzies wina lezy w tym całym zwoju przewodów owiniętych tą taśmą ale ok dzieki za podpowiedz bede miał na uwadze pozdrawiam