Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was

Jestem nowm klubowiczem :D i mam pytanie . Chciałbym podlączyć kamere cofania w e61 2006 r do głównego wyświetlacza . Jest zainstalowana tzw profesionalna nawigacja z wejściem DVD . Czy istnieje możliwość podłączenia kamery bezpośrednio , czy trzeba dokupić przejściówki .

pozdrawiam

JK

• 5 miesięcy temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
.z tego co kojaze da sie podlaczyc kamerke tylko w polaczeniu z modulem TV ale kran nie bedzie sie dzielic w polaczeniu z PDC tylko bedzies miec caloekranowy obraz. Do tego wiazka kabli i kamerka i kodowanie opcji w menu.

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano

WITAM

Ja natomiast mam taki przypadek z autem znajomego ze słowacj: pewnego dnia po właczeniu wstecznego biegu jak zawsze pokazał sie obraz z wstecznej kamery a po przełaczeniu na D z przednich kamer w zdezaku ( to chyba nie bylo standardowe wypozazenie?) no i tak juz zostało do dzis :) nie mozna zrobic nic nie uruchamia sie menu Idrive wizualizacja z PDC czy radia, jednym slowem ekran jest czarny badz wyswietla obraz z przednich kamer. Zaczely mnie juz jakis czas temu interesowac te tematy i postanowilem sie troche zaopatrzyc sprobowac tej zabawy :lol: Mam kabelek K-DCAN i probowalem zrestartowac moduly ktore w mojej ocenie mogły miec cos wspolnego z tymi kamerami ncs-em jak i inpla niestety bezskutecznie, prosze o pomoc w tej sprawie

za podpowiedzi z gory dzieki