Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przestała mi działać nawigacja i panel radia i navi sie scinał, wymienili mi za okolo 300zł jakiś panel w czytniki dvd, nie zacina sie i działa nawigacja, tylko ze teraz cos zrobic pokretłem to trwa dlugo, kazde przekrecenie, czy to zmiana płyty czy ustawienie miejsca dojazdu trzeba czekac koło 5 sekund zeby, z cd 1 wszedl na cd2. Czy ktos miał taki problem?
Opublikowano
Wróciłem właśnie z garażu i wyciągnąłem płytę, zaczęło zmieniać płyty CD bez zacięcia, czyli dobra droga. I co dalej? nie mam navi, czy mam kupić oryginała? A menu ukryte,no nie wiem gdzie jest i co to jest, co tam ustawie. Pozdrawiam Serdecznie.
Opublikowano
Jaka masz jezyk w navi?? Polski czy Angielski?? Wchodzisz w Ustawienia (SETTINGS/SET) Pozniej dlugo trzymasz przycisk MENU i tam masz ukryte menu. Obawiam sie ze nie pomoze Ci to zbytnio ale mozesz sprobowac z plyta wlozona. Mi czasami tez przycinalo navi a jak juz odpalilo to musialem dlugo czekac zanim sie wczyta abym mogl wpisac cel podrozy. Siada Ci juz laser kolego. Ja juz mam wymiane za soba wiec wiem o czym mowa. Mozesz jedynie nagrac na nowo navi. Na jakich plytach nagrywasz??
Opublikowano
Język w navi mam angielski. Ja tez właśnie wymieniłem laser, bo miałem ten sam problem, aż do momentu gdy juz wogole nie czytał i nie pokazywał w jakiej miejscowości jestem. Teraz już mam, tylko właśnie chodzi to pokrętło z opóźnieniem. Nie nagrywam, bo nie wiem skąd to wziasc, wiec kupuje już takie, znaczy z 4 lata temu kopiłem:). Moze czas na to żeby kupić nowa płytę. Skąd ściągnąć taka mapę do nagrania? Jutro spróbuje z tym menu.
Opublikowano
A mam mapę nagrana na płycie Sony DVD+R, i jak włożyłem ja do czytnika to ma odgłos jak by nie mogla załapać. Pozdrawiam. aaaa i nie mogę włączyć tego manu.