Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kolegów z forum . Po dłuższym zastanowieniu z moja dziewczyna , zamiast e46 chcemy kupić e90 . I tutaj wam daje linka do autka co mi wpadło w oko .http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=44941025

Wiem Silnik słaby ale w Polsce za to co zaoszczędzę na tym silniku (sporo droższe są modele 320d) to moge wtryski i turbo zmienic na wydajniejsze i strzelic chipa .

VIN-WBAVC11040VB25734

Turbo zmienione w 2012r i jest nowy DPF .

Zdecydowałem nawet wsiąść nie duży kredyt żeby kupić lepszy samochód . Tutaj dość spoko są kredyty i prawie większość ludzi co znam to w Norwegi ma kredyt nawet sami norwedzy.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Turbo zmienione w 2012r i jest nowy DPF .

Zdecydowałem nawet wsiąść nie duży kredyt żeby kupić lepszy samochód . Tutaj dość spoko są kredyty i prawie większość ludzi co znam to w Norwegi ma kredyt nawet sami norwedzy.

straszna cena :shock:

to prawie 14500Euro jak dobrze liczę :duh:

w Niemczech kupisz za tą cenę młodszy i z mniejszym przelotem.

jakbyś go zarejestrował w Polszy to z 65 tysi wyjdzie.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano

Pisałem to już sporo razy na forum.

Nie mogę jeździć Polskim ani niemieckim samochodem w Norwegi . Ponieważ już mieszkam tutaj dłużej niż rok . Nawet jak bym kupił auto w PL to przerejestrowanie na Norweskie koszt ponad 100tys koron . Wiec mi się to nie opłaca.

Takie to już ceny tutaj w Norwegii ;/

Ale przynajmniej zarobki dobre ;D

Opublikowano
Pewnie trzy miechy w robocie i stać cię na takie e90 :).

U nas to 30 miechów

Demonizujesz ... zależy jaką pracę wykonujesz, i tu i tam.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Pisałem to już sporo razy na forum.

Nie mogę jeździć Polskim ani niemieckim samochodem w Norwegi . Ponieważ już mieszkam tutaj dłużej niż rok . Nawet jak bym kupił auto w PL to przerejestrowanie na Norweskie koszt ponad 100tys koron . Wiec mi się to nie opłaca.

Takie to już ceny tutaj w Norwegii ;/

dziwne w Niemcowni 3/4 jeździ na Polskich blachach i nic.

była tylko afera żeby jak szkoda to po naszych cenach wypłacać kaskę, ale nie przeszło :mrgreen:

ogólnie wyjeżdżony ten samochód w tych pieniądzach.

a z Niemiec też jakieś cło duże?

Opublikowano
Takie same chyba jak z Polski ;/ Koszt przerejestrowania wyszedł by mnie pewnie ponad 100tys koron ;/ Do tego przegląd w Norwegi i drogowe opłacić hohohoho. Dlatego szukam tam samochodu . No widzę że starty jest przycisk start/stop wiec autko jeździło sporo na pewno . Podejrzewam że w pewnie w mieście bo wątpię że w samochodzie co jest przejechane ponad 200tys tak by się starł przycisk .
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

szykanują w Norwegii polskie tablice na dłużej?

przecież taniej i wygodnie jest mieć nasze.

i za to samo siano kupić w Niemcowni konkretną betę.

Opublikowano
Nie mogę już mieć polskich blach w Norwegi . Bo mieszkam i pracuje dłużej niż rok . A konsekwencje w razie kontroli wezmą mi auto i będę musiał zapłacić cło , kare , przerejestrowanie . Ogromne pieniądze ;/
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

a myk na pożyczone?

kobieta/ktoś z rodziny?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

no to współczuję.

trochę umęczona jest i ten bida silnik za tą cenę oczywiście.

ale jak serwisowana i dobrze się trzyma i nie ma innej opcji to czemu nie.

Opublikowano
To była tylko propozycja, jak zmęczona to odpuszczam ;) Jest sporo innych BMW chciałbym kupić tak do 140tysięcy . Żeby w 150tys wszystko załatwić z autem (chodzi o papiery). Bo oleje , filtry , przeglądy to swoją drogą .
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

widać po kierze.w lewym haluksie błoto,start/stop cały biały.

stanu foteli brak.

na żywca w ogóle Ci zbrzydnie podejrzewam.

nie wiem jakie są tam realia i za ile można dobrą brykę kupić ale 15koła euro za tą to dla mnie kosmos :shock:

Opublikowano
Tak mi sie właśnie wydaje że jest wycackana do zdjęć . I coś tam doczytałem że z czegoś jest wyciek . Strasznie to denerwujące ze tutaj takie drogie samochody ;/ cóż trzeba szukać dalej wstrzymam sie chyba i po nowym roku wrócę do poszukiwań . Przynajmniej drogowego nie bede musiał płacić .